Άρθρο Localit 06 Δεκεμβρίου, 2021

Συγκέντρωση τροφίμων για τις κοινωνικές δομές σε Δάφνη- Υμηττό

Όλες οι δομές του Δήμου Δάφνης- Υμηττού, ενώνουν τις δυνάμεις τους, για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου της περιοχής, και το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, διοργανώνουν δράση συγκέντρωσης τροφίμων  μακράς διάρκειας, απορρυπαντικών και ειδών  ατομικής υγιεινής, από τις 10.00 έως τις 14.00.

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

1.Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου 1, (Πρώην Δημαρχείο Υμηττού), όπου θα βρίσκεται η κα Γεωργία Γρ. Σκιαδοπούλου, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Προστασίας και Προαγωγής  της Δημόσιας Υγείας (Δημοτικά Ιατρεία) –Υπεύθυνη ΚΕΠ Υγείας Δήμου Δάφνης-Υμηττού.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενδείκνυται ως Σημείο Συγκέντρωσης η Αίθουσα Εκδηλώσεων, στο ισόγειο του Πρώην Δημαρχείου Υμηττού.

2.Πλατεία Καλογήρων – Δάφνη, όπου θα παρευρίσκεται η κα Θάνου Χρυσούλα, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής-Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων.

Για την υλοποίηση της κοινωνικής πρωτοβουλίας, ενώνουν τις δυνάμεις τους ο Δήμαρχος Δάφνης-Υμηττού, το Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής-Ισότητας των Φύλων (ΔΕΠΙΣ), το Γραφείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης (Πρωτοβάθμια-Δευτεροβάθμια Σχολικές Επιτροπές), ο Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής, το ΚΕΠ Υγείας (Κέντρο Πρόληψης Υγείας) και η Φιλοζωική Επιτροπή του Δήμου Δάφνης-Υμηττού, στα πλαίσια των δράσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

«Τις Άγιες ημέρες των Χριστουγέννων ενδυναμώνεται το αίσθημα της Αγάπης και της Προσφοράς. Όλοι μαζί ενωμένοι, ας δώσουμε δύναμη στην ΕΛΠΙΔΑ, προσφέροντας χαμόγελα στους συνανθρώπους μας. Αναγνωρίζοντας ότι ο πυρήνας της Αλληλεγγύης είναι η Αγάπη, σας καλούμε ΟΛΟΥΣ  να χαρίσουμε χαρούμενα Χριστούγεννα στις οικογένειες της πόλης μας που μας χρειάζονται», όπως τονίζουν εμφατικά.

Παράλληλα ενημερώνουν ότι, οι  Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω δράση, μπορούν να συγκεντρώσουν τα τρόφιμα στον χώρο των σχολείων τους και με ειδική αποστολή που θα οργανώσει ο Δήμος θα τα παραλάβει και θα τα παραδώσει στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και στο Κοινωνικό Συσσίτιο.

Επίσης, τρόφιμα συγκεντρώνονται και στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου, όπου εκεί μπορούν να τα παραδώσουν οι γονείς και οι κηδεμόνες των φιλοξενούμενων  νηπίων.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δύο νέες συμβάσεις για την κατασκευή Μονάδων Επεξεργασίας Αποβλήτων σε Χίο και Κεφαλονιά

Δύο νέες συμβάσεις για την κατασκευή Μονάδων Επεξεργασίας Αποβλήτων (ΜΕΑ) στη Χίο και την Κεφαλονιά…

Ρεπορτάζ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα τοιχογραφία στο Βύρωνα για την προσφυγιά και την ειρήνη

Το 2ο Vyronas Street Art Festival του Δήμου Βύρωνα, έρχεται το επόμενο  Σαββατοκύριακο 28 &…

Ρεπορτάζ 20 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το τρένο για το δρομολόγιο: «Αθήνα-Κωνσταντινούπολη-Σμύρνη! Οδηγός ο αριθμός 100! » ξεκινά από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ.Ι. Ρέντη

Η συγγραφέας Ελένη Σβορώνου προσκαλεί παιδιά ηλικίας 9-11 ετών να επιβιβαστούν στο τρένο για το…