Άρθρο Localit 09 Ιουνίου, 2021

«Summer camp 2021» για τα παιδιά από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά

Διασκέδαση, δημιουργία και παιχνίδι με ασφάλεια φιλοδοξεί να προσφέρει σε παιδιά από 6 έως 14 ετών το summer camp που διοργανώνει και φέτος η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά (ΚΟΔΕΠ), από τις 28 Ιουνίου έως τις 23 Ιουλίου.

Ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ομαδικά παιχνίδια, εκδρομές, περιβαλλοντικές δράσεις, κατασκευές, αθλητικά δρώμενα στο κτίριο Ραλλείων Πρότυπων Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων είναι μερικές από τις δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο summer camp, «με τήρηση αυστηρών πρωτοκόλλων ατομικής υγιεινής, πρόληψης και αποτροπής μετάδοσης του κορονοϊού», όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Πειραιά.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που δίνουμε τη δυνατότητα στα παιδιά της πόλης μας να αξιοποιήσουν τον ελεύθερό τους χρόνο με τον πιο ευχάριστο, αποδοτικό και δημιουργικό τρόπο. Ειδικά μετά από μία μακρά περίοδο περιορισμών εξαιτίας της πανδημίας, το summer camp αποτελεί μία διέξοδο για τους γονείς, αφού τα παιδιά τους θα ζήσουν όμορφες στιγμές με ένα πρόγραμμα γεμάτο παιχνίδι, αθλητικές δράσεις, εκδρομές, πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, πάντα με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας. Είναι σημαντικό για εμάς να υλοποιούμε δράσεις που προσφέρουν χαμόγελα στα παιδιά μας», ανέφερε, σε δήλωσή του, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΟΔΕΠ, Γιάννης Βοϊδονικόλας, τόνισε: «Οφείλαμε μετά από όσα έχουμε περάσει όλοι μας τον τελευταίο χρόνο ελέω πανδημίας -μικροί και μεγάλοι- να προσφέρουμε ένα πιο ξέγνοιαστο καλοκαίρι στα παιδιά του Πειραιά και αυτό κάνουμε φέτος με το summer camp της ΚΟΔΕΠ. Συνολικά, 240 Πειραιωτάκια θα ζήσουν μία μοναδική καλοκαιρινή εμπειρία με ασφάλεια, ξεγνοιασιά, παιχνίδι και δημιουργικές δραστηριότητες. Προτρέπω όλους τους γονείς να δηλώσουν συμμετοχή για τα παιδιά τους, καθώς υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Με την ευχή ότι δεν θα υπάρξει άλλο χαμένο καλοκαίρι, κάνουμε ακόμα ένα μικρό βήμα επιστροφής στην κανονικότητα».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές στο «Summer camp 2021» του Δήμου Πειραιά, το ενδιαφερόμενο κοινό μπορεί να επισκεφθεί το link: https://bit.ly/3ptnPSg.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Ιουνίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΛΣΤΑΤ:  28,9% του πληθυσμού σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού πέρυσι

Στο 28,9% ήταν το ποσοστό του πληθυσμού της χώρας (3.043.869 άτομα) που βρίσκονταν σε κίνδυνο…

Ρεπορτάζ 22 Ιουνίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Υπαίθρια Έκθεση για τα ναυάγια και την ιστορία των θαλασσών της Κέας εντάχθηκε στο «Αντώνης Τρίτσης»

Στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», ( άξονας «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός»), εντάχθηκε το έργο «Υπαίθρια…

Ρεπορτάζ 22 Ιουνίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης το κρητικό ελαιόλαδο και τυποποιείται μόνο στην Κρήτη

Πρώτη νίκη για το κρητικό ελαιόλαδο και την περιφέρεια Κρήτης, η οριστική έγκριση από το υπουργείο…