20 Απριλίου, 2018

Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής κατατέθηκε το υπόμνημα της ΚΕΔΕ για την «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» -Αίτημα για απόσυρση του σχεδίου νόμου

Πρόεδρος ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης: Η «Σύσταση Φορέα Ανάπλασης της Πόλης των Αθηνών» αποτελεί μια ακόμα εχθρική πράξη, πραξικοπηματικού χαρακτήρα της Κυβέρνησης κατά της Αυτοδιοίκησης 

Στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής κατατέθηκε το υπόμνημα της ΚΕΔΕ για την «Ανάπλαση Αθήνας ΑΕ» -Αίτημα για απόσυρση του σχεδίου νόμου

Η έντονη διαμαρτυρία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Πρώτου Βαθμού διατυπώθηκε σήμερα στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής με αφορμή το σχέδιο νόμου με τίτλο «Σύσταση Φορέα Ανάπλασης της Πόλης των Αθηνών».

Όπως επισημαίνεται στο σχετικό υπόμνημα το οποίο κατέθεσε ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ Β. Πάνου, εκπροσωπώντας το Πρόεδρο της Ένωσης Γ. Πατούλη, η Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ Βαθμού δηλώνει κατηγορηματικά αντίθετη με το επίμαχο σχέδιο νόμου και ζητά την απόσυρσή του.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 07 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λ. Κυρίζογλου: «Η ΚΕΔΕ και όλοι οι Δήμοι της Χώρας έχουν πάντα πίστη στον ουσιαστικό διάλογο, για τους κρίσιμους τομείς της “Ενέργειας”, των “Αποβλήτων” και των “ Υδάτων”»

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ στην εκδήλωση της ΡΑΑΕΥ για τον ρόλο της κυκλικής οικονομίας και…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 05 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του περιπτέρου της ΚΕΔΕ στην 90η ΔΕΘ – Πρόεδρος ΚΕΔΕ Λ. Κυρίζογλου: “Ισχυροί Δήμοι, δυνατές τοπικές κοινωνίες, δυνατή Ελλάδα”

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2026, τα εγκαίνια του περιπτέρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 04 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόεδρος ΚΕΔΕ Λάζαρος Κυρίζογλου : «Η Ελλάδα δεν μπορεί να προχωρήσει με ισχυρό Κράτος και αδύναμη Αυτοδιοίκηση»

Στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ – Στο επίκεντρο πόροι, λειτουργικό και…