Άρθρο Localit 01 Ιουλίου, 2024

Στη μάχη της αποκομιδής κηπαίων και ογκωδών αντικειμένων ακόμη 2 μηχανήματα έργου στον Δήμο Παλλήνης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η αποκομιδή κλαδευτικών υπολειμμάτων και ογκωδών αντικειμένων στο Δήμο Παλλήνης. Όπως ενημερώνει στην ανακοίνωσή του, ακόμη δυο συνεργεία με αρπάγες επιχειρούν από το πρωί στην κοινότητα της Ανθούσας, για την απομάκρυνση των συσσωρευμένων κλαδιών από τα πεζοδρόμια και τους κοινόχρηστους χώρους, συνδράμοντας στο έργο των υπηρεσιών του Δήμου.

Η συγκεκριμένη εργασία επεκτείνεται σε όλες τις κοινότητες με προτεραιότητα τα σημεία κινδύνου για την πρόκληση πυρκαγιάς.

Ο δήμαρχος Παλλήνης Χρήστος Αηδόνης καλεί τους πολίτες να είναι πολύ προσεκτικοί με την απόθεση ογκωδών και κηπαίων και να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου προκειμένου να αποφεύγονται φαινόμενα υπερσυγκέντρωσης εύφλεκτων υλικών σε συγκεκριμένους χώρους που δημιουργούν επικίνδυνες εστίες για τη δημόσια ασφάλεια και τη υγεία.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Καταβολή επιδόματος σίτισης και στέγασης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ο Δήμος κατέβαλε τα πρώτα ποσά για το διάστημα Νοεμβρίου – Απριλίου, στηρίζοντας έμπρακτα τους…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: UCI Mobility & Bike City Forum 2026

Τιμητική διεθνή διάκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) έλαβε ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βριλήσσια: Νέες «έξυπνες» διαβάσεις για μεγαλύτερη οδική ασφάλεια

Ο Δήμος Βριλησσίων προχώρησε σε παρεμβάσεις ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, με την εγκατάσταση νέων «έξυπνων»…