Άρθρο Localit 26 Δεκεμβρίου, 2016

Σήμερα στη Μόσχα η πρώτη πτήση με τις σορούς των θυμάτων του Τουπόλεφ

 Ρωσία-συντριβή-αεροσκάφουςΤο πρώτο αεροπλάνο που θα μεταφέρει τις σορούς των θυμάτων της συντριβής του αεροσκάφους Tu-154 θα προσγειωθεί σήμερα στη Μόσχα, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Νικολάι Πανκόφ.

«Το υπουργείο Άμυνας έλαβε μια απόφαση, η οποία τώρα κοινοποιήθηκε στους συγγενείς (των θυμάτων), ότι η ταυτοποίηση (των σορών) θα διεξαχθεί στη Μόσχα. Οι σοροί θα μεταφερθούν στη Μόσχα με μεταγωγικό αεροσκάφος» τόνισε ο Πανκόφ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Υπενθυμίζεται πως νωρίς χθες το πρωί το επιβατικό αεροσκάφος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, που κατευθυνόταν στη Συρία με 92 επιβαίνοντες, ανάμεσά τους τα μέλη της χορωδίας Αλεξάντροφ του ρωσικού στρατού και εννιά δημοσιογράφους, συνετρίβη κοντά στις ρωσικές ακτές στη Μαύρη Θάλασσα. Οι ρωσικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένας επιζών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 26 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Χανίων: «Δείξε μου τον δρόμο»- Νέα κουλτούρα οδικής ασφάλειας

Θετικά αποτελέσματα καταγράφει το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας «Δείξε μου τον δρόμο», που υλοποιεί ο Δήμος…

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη: Πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»…

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Καταβολή επιδόματος σίτισης και στέγασης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ο Δήμος κατέβαλε τα πρώτα ποσά για το διάστημα Νοεμβρίου – Απριλίου, στηρίζοντας έμπρακτα τους…