Άρθρο Localit 26 Δεκεμβρίου, 2016

Σήμερα στη Μόσχα η πρώτη πτήση με τις σορούς των θυμάτων του Τουπόλεφ

 Ρωσία-συντριβή-αεροσκάφουςΤο πρώτο αεροπλάνο που θα μεταφέρει τις σορούς των θυμάτων της συντριβής του αεροσκάφους Tu-154 θα προσγειωθεί σήμερα στη Μόσχα, δήλωσε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της Ρωσίας, Νικολάι Πανκόφ.

«Το υπουργείο Άμυνας έλαβε μια απόφαση, η οποία τώρα κοινοποιήθηκε στους συγγενείς (των θυμάτων), ότι η ταυτοποίηση (των σορών) θα διεξαχθεί στη Μόσχα. Οι σοροί θα μεταφερθούν στη Μόσχα με μεταγωγικό αεροσκάφος» τόνισε ο Πανκόφ μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Υπενθυμίζεται πως νωρίς χθες το πρωί το επιβατικό αεροσκάφος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, που κατευθυνόταν στη Συρία με 92 επιβαίνοντες, ανάμεσά τους τα μέλη της χορωδίας Αλεξάντροφ του ρωσικού στρατού και εννιά δημοσιογράφους, συνετρίβη κοντά στις ρωσικές ακτές στη Μαύρη Θάλασσα. Οι ρωσικές αρχές επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει κανένας επιζών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εκτός Συνόρων 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ειδικό φόρο για την καταπολέμηση του υπερτουρισμού θεσπίζει η Νορβηγία

Οι νομοθέτες της Νορβηγίας ενέκριναν χθες (05/06) την εισαγωγή ενός ειδικού τουριστικού φόρου με στόχο…

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Το Ευρωπαϊκό δικαστήριο καταδικάζει την Ελλάδα για παραλείψεις στη διαχείριση κινδύνων πλημμύρας σε 14 υδατικά διαμερίσματα

Το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης καταδικάζει για πρώτη φορά την Ελλάδα λόγω της παράλειψής της…

Ρεπορτάζ 06 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τραγωδία στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος σε σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Μια δημοτική υπάλληλος έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί…