Άρθρο Localit 25 Ιανουαρίου, 2018

Σεμινάριο ανακύκλωσης για εκπαιδευτικούς στα Χανιά

Στα θρανία θα καθίσουν αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο, εκπαιδευτικοί στα Χανιά, στο πλαίσιο σεμιναρίων που οργανώνει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης αφορά την ανακύκλωση και υλοποιείται μέσα από τη δράση «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση – Διά Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση των δράσεων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα τη μείωση των σκουπιδιών, την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση στα σχολεία. Στόχος είναι η ανταλλαγή εμπειριών, ιδεών και γνώσεων μεταξύ των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν, η παροχή γνώσεων και τεχνικών ευαισθητοποίησης μαθητών, εκπαιδευτικών και της τοπικής κοινωνίας για τη μείωση των απορριμμάτων, την επαναχρησιμοποίηση υλικών, την κομποστοποίηση και την ανακύκλωση.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μετά το Σαρακήνικο επιχείρηση- αστραπή του ΥΠΕΝ για ορισμό των περιοχών που χρήζουν προστασίας

Ζητά από τους δήμους να ορίσουν μέχρι σήμερα τις περιοχές και τα τοπία που χρήζουν…

Ρεπορτάζ 14 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επίθεση σε κτίριο του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Αττικής στη Δ. Αττική

Ν. Χαρδαλιάς: “Κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μας τρομοκρατήσει – Η επίθεση στην αυτοδιοίκηση,…

Με μια ματιά 14 Φεβρουαρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ρόδου: Προς έγκριση από το δημοτικό συμβούλιο το σχέδιο διαχείρισης σεισμών

Σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης διαχείρισης συνεπειών από την εκδήλωση σεισμών, με την κωδική…