Άρθρο Localit 25 Ιανουαρίου, 2018

Σεμινάριο ανακύκλωσης για εκπαιδευτικούς στα Χανιά

Στα θρανία θα καθίσουν αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο, εκπαιδευτικοί στα Χανιά, στο πλαίσιο σεμιναρίων που οργανώνει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βάμου.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης αφορά την ανακύκλωση και υλοποιείται μέσα από τη δράση «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση – Διά Βίου Μάθηση» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και τους Υπεύθυνους Σχολικών Δραστηριοτήτων των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση των δράσεων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης με θέμα τη μείωση των σκουπιδιών, την επαναχρησιμοποίηση και την ανακύκλωση στα σχολεία. Στόχος είναι η ανταλλαγή εμπειριών, ιδεών και γνώσεων μεταξύ των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν, η παροχή γνώσεων και τεχνικών ευαισθητοποίησης μαθητών, εκπαιδευτικών και της τοπικής κοινωνίας για τη μείωση των απορριμμάτων, την επαναχρησιμοποίηση υλικών, την κομποστοποίηση και την ανακύκλωση.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Με μια ματιά 23 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε αυξημένη ετοιμότητα Δήμοι & Περιφέρειες λόγω κακοκαιρίας

Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθενται οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, οι Περιφέρειες και οι Δήμοι της χώρας,…

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Νέος δημοτικός χώρος για κοινωνικές υπηρεσίες

Ένα νέο δημοτικό κτίριο με κοινωνικό χαρακτήρα αποκτά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στην περιοχή του…

Ρεπορτάζ 20 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας,…