Άρθρο Localit 15 Σεπτεμβρίου, 2018

Σε νέα ηλεκτρονικά περιβάλλοντα εργασίας, με δυνατότητα πιστοποίησης, εκπαιδεύτηκαν υπάλληλοι της Π. Ε. Ρεθύμνης

Με στόχο την εξοικείωση των υπαλλήλων της Π.Ε. Ρεθύμνης στα νέα ηλεκτρονικά περιβάλλοντα εργασίας, με δυνατότητα πιστοποίησης, το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης συνέχισε τα προγράμματα επιμορφώσεων σε θέματα εκμάθησης και χειρισμού ΗΥ.

Συνολικά, μέχρι σήμερα έχουν υλοποιηθεί τέσσερις εκπαιδευτικές σειρές, τις οποίες παρακολούθησαν 51 συμμετέχοντες ενώ συμμετείχαν στις εξετάσεις και πιστοποιήθηκαν 41 στελέχη της Π.Ε Ρεθύμνης, δηλαδή το 36% του στελεχιακού δυναμικού της Π.Ε. Ρεθύμνης. Στο 4ο Πρόγραμμα συμμετείχαν για πρώτη φορά και φοιτητές, που πραγματοποιούσαν την πρακτική τους άσκηση στην Περιφερειακή Ενότητα , οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τελικά να λάβουν την πιστοποίηση χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί πρωτοπορία για τη χώρα μας, ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Μαρία Λιονή. «Η Π.Ε. Ρεθύμνης είναι η μοναδική που παρέχει αυτή τη δυνατότητα στα στελέχη της. Στόχος μας είναι η συνεχής επιμόρφωση και εξωστρέφεια των στελεχών μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών μας. Τέλος ευχήθηκε στους φοιτητές της πρακτικής άσκησης καλή σταδιοδρομία με την ευχή να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πολύτιμες εμπειρίες που απέκτησαν την περίοδο απασχόλησης τους στην Π.Ε. Ρεθύμνης», τονίζει η κα Λιονή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…

Ρεπορτάζ 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες μετά τον σεισμό

Σε πλήρη κινητοποίηση παραμένει ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας μετά τις σεισμικές δονήσεις στη Βόρεια Εύβοια,…