Άρθρο Localit 08 Ιουλίου, 2014

Σε λειτουργία η ράμπα για ΑμεΑ στην παραλία Βραχατίου

rampa.amea22Επανατοποθετήθηκε και λειτουργεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ειδική ράμπα για άτομα με κινητικά προβλήματα, στην παραλία Βραχατίου.

Πρόκειται για κάθισμα που κινείται πάνω σε ένα σταθερό μεταλλικό διάδρομο και δίνει τη δυνατότητα σε ΑμεΑ να μεταφέρονται από την ακτή μέσα στη θάλασσα, για να κάνουν το μπάνιο τους.

Η τοποθέτηση του διαδρόμου, έχει γίνει κάθετα προς την ακτογραμμή, ο οποίος επιτρέπει την είσοδο στο νερό ακόμη και χρηστών αναπηρικών αμαξιδίων.

Η λειτουργία του συστήματος ξεκινά από το σημείο όπου ο χρήστης έχει πρόσβαση στην ακτή και καταλήγει μέσα στη θάλασσα.

Σημειώνεται ότι η ράμπα εγκαταστάθηκε για πρώτη φορά από το δήμο της περιοχής, σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Βόχας, κατόπιν αιτήματος του Σωματείου ΑμεΑ Κορινθίας, πέρυσι το καλοκαίρι.

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επιφυλάξεις για τη μετεξέλιξη των ΚΔΑΠ – Ζητούμενο η σταθερότητα και η χρηματοδότηση

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) στις 19 Δεκεμβρίου…

Ρεπορτάζ 18 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γενική Συνέλευση ΚΕΔΕ για το σχέδιο του νέου Κώδικα Αυτοδιοίκησης- Θετικά σημεία, ενστάσεις και επόμενα βήματα

Με ποσοστό 67,2%, η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) ενέκρινε την…

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοινή δήλωση ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΚΕΔΕ & ΠΕΔ/ΚΜ για την απομάκρυνση της Γενικής Διευθύντριας ΕΡΤ3

Θεσσαλονίκη 8.12.2025     Ανακοίνωση – Δήλωση   Η ξαφνική αποπομπή της Γενικής Διευθύντριας της…