Άρθρο Localit 10 Μαρτίου, 2022

Σε επιφυλακή ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για την αντιμετώπιση του «Φίλιππου»

Σε νέα φάση υπηρεσιακής ετοιμότητας μπαίνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για να αντιμετωπίσει ή,  να προλάβει τυχόν προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει στην πόλη η προβλεπόμενη από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία κακοκαιρία «Φίλιππος», η οποία αναμένεται να περάσει από την Αττική τα επόμενα 24ωρα.

Όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας θα είναι σε επιφυλακή για να επιχειρήσουν προληπτικά αλλά και να επέμβουν σε όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί.

Επειδή η πρόγνωση κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, και για χιονόπτωση, ο Δήμος έχει διαθέσιμη νέα παρτίδα αλατιού για όσους πολίτες θέλουν να το χρησιμοποιήσουν. Η προμήθεια γίνεται όλες τις ώρες της ημέρας στις δημοτικές εγκαταστάσεις της οδού Καλαβρύτων &Φαναρίου (δίπλα από τα δημοτικά γήπεδα ποδοσφαίρου Κύμης).

Επιπροσθέτως, το Α΄ ΚΑΠΗ της πόλης (Πολυτεχνείου και Ελπίδος) θα είναι και πάλι ανοικτό κατά τις ημέρες της κακοκαιρίας από τις 8.00 το πρωί έως τις 18.00 το απόγευμα ως θερμαινόμενος χώρος.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις για ραγδαία επιδείνωση του καιρού, οι δημότες μπορούν να επικοινωνούν για την επέμβαση του Δήμου στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος 2102830374 και 2102849411. Όπως πάντα, τα γραφεία της Διεύθυνσης στην οδό Πρασίνου Λόφου (έναντι δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου) θα παραμείνουν ανοικτά.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ανώτατο επίδομα θέρμανσης και πλαφόν στα εμπορικά καυσόξυλα ζητά ο δήμαρχος Κάτω Νευροκοπίου

Τα τζάκια και οι σόμπες έχουν ήδη ανάψει στα σπίτια στο Νευροκόπι της Δράμας, ενώ…

Ρεπορτάζ 22 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΣτΕ: Άκυρη η μοριοδότηση των ήδη εργαζομένων στο “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο Συλλόγων και Σωματείων “Βοήθεια στο Σπίτι»: Τραγική και απαράδεκτη η απόφαση, δεν…

Ρεπορτάζ 22 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 Χαμηλές θερμοκρασίες στα ορεινά της Ηπείρου – Άναψαν τα τζάκια

Θερμοκρασίες χειμώνα, αν και βρισκόμαστε στον 1ο μήνα του φθινοπώρου, σημειώθηκαν στα ορεινά της Ηπείρου…