Την Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης Ιονίων Νήσων συγκαλεί τη Δευτέρα 2017, ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, προκειμένου τα μέλη της να συζητήσουν το θέμα «Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων υδρογονανθράκων στο Ιόνιο».
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη (στις αίθουσες διεξαγωγής των συνεδριάσεων των Περιφερειακών Συμβουλίων ανά Π.Ε.), στις 12 το μεσημέρι.
Θα προηγηθεί ημερίδα ενημέρωσης για το θέμα, που θα διεξαχθεί στη Ζάκυνθο, την Παρασκευή 21 Απριλίου, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ανάλογη ενημερωτική συνάντηση και στην Κεφαλονιά, ώστε οι τοπικές κοινωνίες να λάβουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για το θέμα.
Η διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες των νησιών γίνονται σε υλοποίηση της εισήγησης του Περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτου στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία υπερψηφίστηκε από το Σώμα, προκειμένου πριν ψηφιστεί ή όχι η Σ.Μ.Π.Ε. για τους υδρογονάνθρακες να έχουν επιλυθεί όλες τυχόν οι απορίες και να έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες διευκρινήσεις για το θέμα.
Άρθρο Localit 22 Απριλίου, 2017
Σε δημόσιο διάλογο θέτει ο περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος το θέμα των υδρογονανθράκων στο Ιόνιο
ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ
Ετικέτες
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου
14 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην Κόνιτσα ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ
Στην Κόνιτσα, προσκεκλημένος του Δημάρχου Κονίτσης Ανδρέα Παπασπύρου, στην τοπική εορτή του Αγίου Παϊσίου του…
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ...
10 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στο επίκεντρο των εξελίξεων για τη διαχείριση αποβλήτων και την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Λ. Κυρίζογλου: «Το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων είναι ένα πρώτο ολιστικό βήμα – Αναμένουμε την…
Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ...
09 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση στο Επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Συζήτησης για την Υποδοχή Ασυνόδευτων Ανηλίκων
Δημήτρης Καφαντάρης: “Οι Δήμοι χρειάζονται εργαλεία, στήριξη και ρόλο στη χάραξη πολιτικής” Με ενεργή…