Άρθρο Localit 22 Απριλίου, 2017

Σε δημόσιο διάλογο θέτει ο περιφερειάρχης Θ. Γαλιατσάτος το θέμα των υδρογονανθράκων στο Ιόνιο

Την Περιφερειακή Επιτροπή Διαβούλευσης Ιονίων Νήσων συγκαλεί τη Δευτέρα 2017, ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Γαλιατσάτος, προκειμένου τα μέλη της να συζητήσουν το θέμα «Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων υδρογονανθράκων στο Ιόνιο».
Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί με τηλεδιάσκεψη (στις αίθουσες διεξαγωγής των συνεδριάσεων των Περιφερειακών Συμβουλίων ανά Π.Ε.), στις 12 το μεσημέρι.
Θα προηγηθεί ημερίδα ενημέρωσης για το θέμα, που θα διεξαχθεί στη Ζάκυνθο, την Παρασκευή 21 Απριλίου, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ανάλογη ενημερωτική συνάντηση και στην Κεφαλονιά, ώστε οι τοπικές κοινωνίες να λάβουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία για το θέμα.
Η διαβούλευση με τις τοπικές κοινωνίες των νησιών γίνονται σε υλοποίηση της εισήγησης του Περιφερειάρχη Θ. Γαλιατσάτου στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, η οποία υπερψηφίστηκε από το Σώμα, προκειμένου πριν ψηφιστεί ή όχι η Σ.Μ.Π.Ε. για τους υδρογονάνθρακες να έχουν επιλυθεί όλες τυχόν οι απορίες και να έχουν δοθεί όλες οι απαραίτητες διευκρινήσεις για το θέμα.

ΔΗΜΟΙ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 25 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ δίπλα στη νέα γενιά της Θεσσαλονίκης – Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα της ΚΕΔΕ και του ΙΤΑ στη Θεσσαλονίκη, στην παρουσίαση της μελέτης για τη νεανική παραβατικότητα

Λ. Κυρίζογλου: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν θέλει να είναι θεατής, αλλά δύναμη πρόληψης, στήριξης και…

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στηρίζει την ενημέρωση αιρετών και υπηρεσιακών στελεχών για τον νέο Κώδικα Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: Ο νέος Κώδικας βάζει τάξη στην πολυνομία και ενισχύει τη λειτουργία της Αυτοδιοίκησης…