Άρθρο Localit 18 Ιουλίου, 2014

Σε αποχή διαρκείας κατέρχονται από 1ης Αυγούστου οι ανταποκριτές του ΟΓΑ

ogaΠροθεσμία μέχρι τη Πέμπτη 31 Ιουλίου δίνουν οι ανταποκριτές του ΟΓΑ στη κυβέρνηση προκειμένου να μην υποστούν περικοπές στο επίδομα που λαμβάνουν. Οι ανταποκριτές του ΟΓΑ είναι δημοτικοί υπάλληλοι οι οποίοι εδώ και χρόνια έχουν επιφορτιστεί με την ευθύνη εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων του ΟΓΑ. Οι εργαζόμενοι, χωρίς να υπάρχει καμία προηγούμενη ενημέρωση, διαπίστωσαν ότι ο ΟΓΑ είχε προχωρήσει στην περικοπή του επιδόματος που λάμβαναν ως αποζημίωση.

Μετά την περικοπή της αποζημίωσης είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με το Διοικητή του Ο.Γ.Α. κ. Ξενοφών Βεργίνη. Στη συνάντηση αυτή υπήρχε δέσμευση εκ μέρους τουΔιοικητή του ΟΓΑ πως θα υπάρξει άμεσα αναπλήρωση της περικοπής στην αμέσως επόμενη πληρωμή δηλαδή στις 27 Ιουνίου 2014. Ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Στο πλαίσιο αυτό η ΠΟΕ ΟΤΑ αποφάσισε, εάν η Διοίκηση του Ο.Γ.Α. μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 δεν έχει βρει λύση και δεν προχωρήσει στην καταβολή της αποζημίωσης, να προκηρύξει αποχή διαρκείας των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. από τα καθήκοντά τους. Μάλιστα σε περίπτωση που το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, στις αρχές Σεπτεμβρίου θα κατατεθούν ομαδικές παραιτήσεις των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…

Ρεπορτάζ 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες μετά τον σεισμό

Σε πλήρη κινητοποίηση παραμένει ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας μετά τις σεισμικές δονήσεις στη Βόρεια Εύβοια,…