Άρθρο Localit 18 Ιουλίου, 2014

Σε αποχή διαρκείας κατέρχονται από 1ης Αυγούστου οι ανταποκριτές του ΟΓΑ

ogaΠροθεσμία μέχρι τη Πέμπτη 31 Ιουλίου δίνουν οι ανταποκριτές του ΟΓΑ στη κυβέρνηση προκειμένου να μην υποστούν περικοπές στο επίδομα που λαμβάνουν. Οι ανταποκριτές του ΟΓΑ είναι δημοτικοί υπάλληλοι οι οποίοι εδώ και χρόνια έχουν επιφορτιστεί με την ευθύνη εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων του ΟΓΑ. Οι εργαζόμενοι, χωρίς να υπάρχει καμία προηγούμενη ενημέρωση, διαπίστωσαν ότι ο ΟΓΑ είχε προχωρήσει στην περικοπή του επιδόματος που λάμβαναν ως αποζημίωση.

Μετά την περικοπή της αποζημίωσης είχε πραγματοποιηθεί συνάντηση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με το Διοικητή του Ο.Γ.Α. κ. Ξενοφών Βεργίνη. Στη συνάντηση αυτή υπήρχε δέσμευση εκ μέρους τουΔιοικητή του ΟΓΑ πως θα υπάρξει άμεσα αναπλήρωση της περικοπής στην αμέσως επόμενη πληρωμή δηλαδή στις 27 Ιουνίου 2014. Ωστόσο κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Στο πλαίσιο αυτό η ΠΟΕ ΟΤΑ αποφάσισε, εάν η Διοίκηση του Ο.Γ.Α. μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014 δεν έχει βρει λύση και δεν προχωρήσει στην καταβολή της αποζημίωσης, να προκηρύξει αποχή διαρκείας των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α. από τα καθήκοντά τους. Μάλιστα σε περίπτωση που το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, στις αρχές Σεπτεμβρίου θα κατατεθούν ομαδικές παραιτήσεις των Ανταποκριτών του Ο.Γ.Α.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 08 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
24ωρη απεργία των δημοσιογράφων για αξιοπρεπείς αυξήσεις με Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας

Από τις 5 το πρωί σήμερα Τρίτη 8 Απριλίου μέχρι τις 5 το πρωί της…

Ρεπορτάζ 07 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΥΠΕΝ: Αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο για τις ΥΔΟΜ και ρεαλιστικές λύσεις για τον ΝΟΚ

Αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο που προέβλεψε τη μεταφορά των Πολεοδομιών στους δήμους ανήγγειλε ο υπουργός…

Ρεπορτάζ 07 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των δημάρχων της Μπολόνια και της Φλωρεντίας υπέρ μιας ενωμένης Ευρώπης

Τρεις εβδομάδες μετά τη μεγάλη διαδήλωση στην Piazza del Popolo στη Ρώμη, χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν…