Άρθρο Localit 12 Ιανουαρίου, 2021

Ραντεβού στα ΚΕΠ του δήμου Ηρακλείου για το εμβόλιο του Covid 19

Στα ΚΕΠ του δήμου Ηρακλείου θα μπορούν να προσέρχονται οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν και πληρούν τα κριτήρια της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, προκειμένου να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους.

Σημειώνεται ότι έχει ξεκινήσει η διαδικασία του προγραμματισμού των ραντεβού για τους άνω των 85 ετών.

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την ταυτότητα τους και να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ.

Η διαδικασία γίνεται και μέσω εκπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να γνωρίζει τα στοιχεία του προσώπου που πρόκειται να εμβολιαστεί. Δεν χρειάζεται εξουσιοδότηση.

Το ωράριο προσέλευσης είναι καθημερινά 8:00-15:00 χωρίς προηγουμένη συνεννόηση με το ΚΕΠ της επιλογής τους.

ΚΕΠ Δήμου Ηρακλείου: Ανδρόγεω 2 , Πλαστήρα και Πανασανού 1, Νέας Αλικαρνασσού- Διονυσίου 13α , Τεμένους, Γοργολαϊνη, Παλιανή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 16 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκινούν τη Δευτέρα 19 Μαΐου οι εγγραφές για το Θερινό Πρόγραμμα Διδακτικής Αλληλεγγύης της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Ξεκινούν τη Δευτέρα, 19 Μαΐου οι εγγραφές για το Θερινό Πρόγραμμα Διδακτικής Αλληλεγγύης της ΚΟ.Δ.Ε.Π.,…

Ενδιαφέρουν 16 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μόνιμοι οι συμβασιούχοι του Δήμου Καισαριανής

Πέντε εργαζόμενοι του δήμου Καισαριανής  κατατάχθηκαν σε προσωπαγείς θέσεις  με μετατροπή των συμβάσεών τους σε…

Ενδιαφέρουν 16 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η περιφέρεια Κ. Μακεδονίας αναδεικνύει με νέο φωτισμό 11 σπουδαία μνημεία της Θεσσαλονίκης στον άξονα της Εγνατίας

Στην ανάδειξη 11 σπουδαίων μνημείων της Θεσσαλονίκης στον άξονα της οδού Εγνατία προχωρά η Περιφέρεια…