11 Οκτωβρίου, 2024

Ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ για το θάνατο του Δημήτρη Καλογερόπουλου, Δημάρχου Αιγιαλείας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, μετά τη θλιβερή αναγγελία του θανάτου του Δημάρχου Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλου, εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια ενός αξιόλογου στελέχους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος διετέλεσε Δήμαρχος για 5 θητείες. Τρείς ως Δήμαρχος Συμπολιτείας, μία ως Δήμαρχος Αιγιαλείας την περίοδο 2019 – 2023,  ενώ κέρδισε την εμπιστοσύνη των δημοτών του για δεύτερη συνεχή φορά στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου 2023 για την περίοδο 2024 – 2028. Διετέλεσε επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε. την περίοδο 2011 – 2014.

Δυναμικός και ιδιαίτερα διεκδικητικός, υπηρέτησε τον τόπο του με ήθος, αξιοπρέπεια και αφοσίωση. Τον αποχαιρετούμε με αγάπη και σεβασμό. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.

 

Ύστερα από τα παραπάνω το Διοικητικό Συμβούλιο της Κ.Ε.Δ.Ε.,

 

Αποφασίζει Ομόφωνα:

 

  • Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αείμνηστου Δημάρχου.
  • Να παραστεί αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. στην τελετή της κηδείας.
  • Να τηρηθεί στη μνήμη του ενός λεπτού σιγή στην επόμενη τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε.
  • Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα της Κ.Ε.Δ.Ε. και να δημοσιευτεί στον ηλεκτρονικό τύπο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 10 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η ΚΕΔΕ στο επίκεντρο των εξελίξεων για τη διαχείριση αποβλήτων και την ενίσχυση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Λ. Κυρίζογλου: «Το Εθνικό Σχέδιο Διαχείρισης Αποβλήτων είναι ένα πρώτο ολιστικό βήμα – Αναμένουμε την…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ... 09 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση στο Επίκεντρο της Ευρωπαϊκής Συζήτησης για την Υποδοχή Ασυνόδευτων Ανηλίκων

  Δημήτρης Καφαντάρης: “Οι Δήμοι χρειάζονται εργαλεία, στήριξη και ρόλο στη χάραξη πολιτικής” Με ενεργή…

Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου 08 Ιουλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνεδρίαση ΔΣ ΚΕΔΕ την Πέμπτη, 10 Ιουλίου

Συνεδριάζει την Πέμπτη 10 Ιουλίου 2025 και ώρα 11.00 το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ, στα γραφεία…