Άρθρο Localit 14 Οκτωβρίου, 2022

Προϋπολογισμός  1.9 εκ ευρώ  για τα έργα οδοποιίας στον Δήμο Καλαμαριάς

Άλλο ένα έργο ξεκινάει στον Δήμο Καλαμαριάς και αφορά στα έργα οδοποιίας που έχουν προγραμματιστεί σε 65 δρόμους  για το 2022-2023.

Οι κάτοικοι των περιοχών Κρήνης,  Φοίνικα, Αγ. Ιωάννη, Βότση, Κηφισιάς, αλλά και του κέντρου θα δουν συγκεκριμένους δρόμους τους να αλλάζουν όψη.

Χθες Πέμπτη, ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης και η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Ναταλία Παντελίδου υπέγραψαν τη σύμβαση με τον ανάδοχο και το κόστος της φτάνει το 1εκ. ευρώ και τα έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν σε περίπου ένα χρόνο.

«Μέχρι το τέλος του 2023 στην Καλαμαριά θα έχουν γίνει έργα σε περισσότερους από εκατό δρόμους. Σίγουρα θα υπάρξει μια μικρή ταλαιπωρία εξαιτίας των αλλαγών στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν, όμως προχωράμε σε σημαντικές παρεμβάσεις που αφορούν στην καθημερινότητα των πολιτών, την οποία βελτιώνουμε με κάθε τρόπο», τόνισε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.

Σύμφωνα με τον Δήμο,  συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει σε αριθμό τους διπλάσιους δρόμους από το πρόγραμμα που είχε εκτελεστεί την περίοδο 2018-2019 και ο προϋπολογισμός φτάνει το 1,9εκ. ευρώ.

 

 

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 08 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων στο Παλαιό Φάληρο Δήμου

Προ-Χριστουγεννιάτικη εορταστική Ημέρα Υιοθεσίας Αδέσποτων, με σύνθημα «Αγαπώ και φροντίζω υιοθετώντας ένα από τα αδεσποτάκια…

Ενδιαφέρουν 08 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε διαγωνισμό για τις νέες εφαρμογές ανάδειξης μνημείων & αξιοθέατων προχωρά ο Δήμος  Δελφών

Στο στάδιο του διαγωνισμού για την παροχή νέων σύγχρονων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες της περιοχής,…

Ενδιαφέρουν 08 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σύσκεψη Κ. Μητσοτάκη με δημάρχους παρακάρλιων περιοχών που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Daniel»

Σύσκεψη υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κ. Μητσοτάκη και με δημάρχους και κοινοτάρχες παρακάρλιων περιοχών…