Άρθρο Localit 19 Σεπτεμβρίου, 2016

Προγραμματική Σύμβαση Περιφέρειας Β. Αιγαίου και δήμου Χίου για τις πυρκαγιές

πυρκαγιέςΕγκρίθηκε η κατάρτιση Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Δήμου Χίου και του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου που ήταν ομόφωνη, έχει τίτλο «Ενέργειες Αποκατάστασης ζημιών από τις πυρκαγιές της 25ης Ιουλίου 2016 και της 26ης Αυγούστου στη Νήσο Χίο και εκπόνηση ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης για την περιβαλλοντική προστασία και την πρόληψη φυσικών καταστροφών».

Σκοπός της Προγραμματικής Σύμβασης είναι η αποκατάσταση των ζημιών από τις πυρκαγιές της 25ης Ιουλίου 2016 και της 26ης Αυγούστου στη Νήσο Χίο και η εκπόνηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου δράσης για την περιβαλλοντική προστασία και την πρόληψη φυσικών καταστροφών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναύπακτος: Ξεκινά η ανάπλαση της πλατείας Στάικου

Ο Δήμος Ναυπακτίας ξεκινά ένα έργο αστικής αναβάθμισης με την υπογραφή της σύμβασης για την…

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Με μια ματιά 10 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο Δήμος Δράμας υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με παιχνίδι και δράσεις

Ο Δήμος Δράμας υποδέχεται τη νέα σχολική χρονιά με μια ανοιχτή γιορτή για παιδιά και…