Άρθρο Localit 02 Ιουνίου, 2021

Πρόγραμμα «Καλοκαίρι στην πόλη μου 2021» στον Δήμο Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη

Στο πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ» που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, 120 παιδιά όλων των τάξεων του δημοτικού θα έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε δυο περιόδους: 28/6-9/7 και 12/7-23/7 στους χώρους του 6ου Γυμνασίου Νίκαιας, Δημοτικού Γυμναστηρίου «Πλάτων» και Πολιτιστικού Πολυχώρου «Μάνος Λοϊζος». Η υποβολή των αιτήσεων και για τις δυο περιόδους ξεκινά τη Δευτέρα 7 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 11 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης: «Στη μετά-COVID εποχή το πρόγραμμα του Δήμου μας «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ» έρχεται να αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών του δημοτικού. Το προσωπικό των Διευθύνσεων Αθλητισμού, Πολιτισμού και Παιδείας έχει διαμορφώσει έναν κύκλο δράσεων προσαρμοσμένο στις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα των μαθητών σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τα παιδιά σε δράσεις που καλλιεργούν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία και παράλληλα να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν τις δεξιότητες και δυνατότητές τους. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να λειτουργήσουν στο πλαίσιο της συλλογικότητας. Η πανδημία τα εγκλώβισε πίσω από μια οθόνη και τα απομάκρυνε από την επικοινωνία και τη διάδραση. Το «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ» τα επαναφέρει».

Οι αιτήσεις, μαζί με τα δικαιολογητικά των ενδιαφερόμενων, θα γίνονται δεκτές στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, Αχιλλέως 15 Νίκαια) από τις 7/6/2021-11/6/2021  από τις 8.00 πμ-6.00μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλ. 2104810729 καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.nikaia-rentis.gov.gr για το έντυπο συμμετοχής και τα δικαιολογητικά.  Τα αποτελέσματα και για τις δυο περιόδους θα αναρτηθούν, σύμφωνα με τον αριθμό αίτησης, στην ιστοσελίδα του Δήμου την Τετάρτη 23 Ιουνίου.

 

 

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 24 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πεντέλης: Ανοικτές το καλοκαίρι οι αυλές σε 4 σχολεία για άθληση και ψυχαγωγία των παιδιών

Στον Δήμο Πεντέλης, ανοιχτές θα παραμείνουν όλο το καλοκαίρι, οι αυλές 4 σχολείων της πόλης…

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στην ψηφιακή εποχή περνά η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Μνημόνιο Συνεργασίας με το οποίο η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης περνά στην ψηφιακή εποχή υπογράφηκε την…

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κιλκίς:  Ημερίδα – αφιέρωμα στις ‘’Ρωμιές’’ του Πόντου, της Θράκης και της Μικράς Ασίας

Η Ελληνίδα του Εύξεινου Πόντου, της Ανατολικής Θράκης και της Μικράς Ασίας παίρνει τη δική…