Άρθρο Localit 10 Φεβρουαρίου, 2017

Πρέβεζα: Χρηματοδότηση για λειτουργία κοινωνικού φαρμακείου και κοινωνικού παντοπωλείου

Στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ήπειρος 2014-2020”  εντάχθηκε η λειτουργία Κοινωνικού Φαρμακείου και Κοινωνικού Παντοπωλείου στο δήμο Πρέβεζας.

Οι δομές θα παρέχουν βοήθεια σε σταθερή βάση σε τουλάχιστον 100 ωφελούμενους.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο θα παρέχει δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και φαρμακευτικά προϊόντα σε άτομα/νοικοκυριά τα οποία βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας ή απειλούνται από φτώχεια.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, θα διαθέτει σε άτομα που έχουν ανάγκη, τρόφιμα, είδη ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης – υπόδησης, οικιακό εξοπλισμό, βιβλία κ.α.

Η επιλέξιμη δημόσια δαπάνη για τη λειτουργία της Δομής ανέρχεται σε  243.360,00 €. Ημερομηνία έναρξης της Πράξης ορίστηκε η 1η Μαΐου 2017 και λήξης η 30η Ιουνίου 2020.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 27 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κων. Κουκάς: «Ο νέος Κώδικας και η Συνταγματική Αναθεώρηση να ενισχύσουν ουσιαστικά την τοπική δημοκρατία»

Τη σύνδεση του νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης με τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση και…

Ρεπορτάζ 27 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νικ. Κακλαμάνης: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι πυλώνας δημοκρατίας»

Στην ημερίδα της ΚΕΔΕ, ο Πρόεδρος της Βουλής και πρώην Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Νικήτας Κακλαμάνης…

Ρεπορτάζ 26 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Χανίων: «Δείξε μου τον δρόμο»- Νέα κουλτούρα οδικής ασφάλειας

Θετικά αποτελέσματα καταγράφει το πρόγραμμα οδικής ασφάλειας «Δείξε μου τον δρόμο», που υλοποιεί ο Δήμος…