Άρθρο Localit 01 Σεπτεμβρίου, 2014

Που πρέπει να υποβάλλουν οι ΟΤΑ τα σχέδια προϋπολογισμού έτους 2015

imagesΤα σχέδια προϋπολογισμών των δήμων, των περιφερειών και των ΝΠΔΔ αυτών για το 2015  θα πρέπει να κατατεθούν μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α.  Α.Ε σύμφωνα με κατεπείγουσα εγκύκλιο που εξέδωσε το υπουργείο Εσωτερικών.

Ειδικότερα η ενσωμάτωση των σχεδίων προϋπολογισμού έτους 2015 των ΟΤΑ και των νομικών τους προσώπων θα γίνει μέσω της διεύθυνσης http://www.eetaa.gr/modota/modota.htm .

Η υποβολή θα γίνει από τους αρμόδιους Στατιστικούς Ανταποκριτές, οι οποίοι για την εισαγωγή στο πληροφοριακό σύστημα θα κάνουν χρήση των κωδικών τους (όνομα χρήστη : username και κωδικός πρόσβασης : password).

Στη συνέχεια η υποβολή του σχεδίου προϋπολογισμού θα πραγματοποιηθεί στο περιβάλλον εργασίας όπου καταχωρούνται μηνιαία τα απολογιστικά στοιχεία του κάθε φορέα και συγκεκριμένα στο Δελτίο που θα έχει τίτλο «Σχ. Προΰπ. 2015».

Στην εγκύκλιο υπογραμμίζεται  ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην καρτέλα «Υπογράφοντες», στην οποία θα καθορίζεται η περίοδος εκτέλεσης του προϋπολογισμού του έτους 2014 (π.χ. εκτέλεση 6μήνου 2014 ή εκτέλεση 7μήνου 2014 κλπ) που ελήφθη υπόψη για την κατάρτιση του προϋπολογισμού του έτους 2015.

Τέλος, σε ό,τι αφορά την υποβολή των σχεδίων προϋπολογισμών για το έτος 2015 στον Κεντρικό Κόμβο Διαλειτουργικότητας του υπουργείου Εσωτερικών, διευκρινίζεται ότι θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση από το υπουργείο.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καλαμάτα: Υπεγράφη η σύμβαση για την κατασκευή του υπαίθριου πάρκου ελιάς

Τη σύμβαση για την υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Κατασκευή Υπαίθριου Πάρκου Ελιάς», προϋπολογισμού μελέτης…

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοζάνη: «Θεμέλια» για τη δημιουργία Ενεργειακής Κατασκήνωσης βάζει ο Δήμος

Ένα βήμα πιο κοντά στη δημιουργία Ενεργειακής Κατασκήνωσης (EnergyCamp) στη ΖΕΠ βρίσκεται ο Δήμος Κοζάνης…

Ρεπορτάζ 08 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άγνωστοι κόβουν δέντρα σε δρόμους της Πάτρας -Πρόκειται για δολιοφθορά λέει ο Δήμος

Για το απαράδεκτο φαινόμενο που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες σε διάφορους δρόμους της πόλης, δέντρα…