Άρθρο Localit 19 Φεβρουαρίου, 2017

Πώς θα συνυπολογίζεται η προϋπηρεσία εκτός δημοσίου  στην επιλογή προϊσταμένων

Συγκεκριμένες προθεσμίες προκειμένου να καταθέσουν τα αναγκαία δικαιολογητικά με στόχο να συνυπολογίζεται η προϋπηρεσία εκτός δημοσίου  στην επιλογή προϊσταμένων δίνει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

Όπως επισημαίνει σε εγκύκλιό του, οι φορείς  θα πρέπει μέχρι  τις 10/03/2017 να αποστείλουν  στην αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου τα  συγκεντρωτικά στοιχεία, στα οποία θα αποτυπώνονται συγκεκριμένες πληροφορίες.

Στα στοιχεία αυτά θα πρέπει να αναφέρεται ο αριθμός αιτήσεων υπαλλήλων ανά κατηγορία εκπαίδευσης. Σύμφωνα με τη ροή της διαδικασία χρειάζεται να αποστέλλονται από όλους τους φορείς αποκλειστικά στο Υπουργείο που τους εποπτεύει, και ακολούθως τα Υπουργεία θα αποστείλουν στο φορέα του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης τα  συγκεντρωτικά στοιχεία.

Στην εγκύκλιο τονίζεται ότι κατά την διαχείριση και εξέταση των εν λόγω αιτήσεων, προτεραιότητα θα δίνεται στους υπαλλήλους κατηγορίας πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης, οι οποίοι στοιχειοθετούν κατ΄ αρχήν δικαίωμα για επιλογή σε θέση ευθύνης επιπέδου γενικής διεύθυνσης.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε στη σχετική εγκύκλιο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…

Ρεπορτάζ 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες μετά τον σεισμό

Σε πλήρη κινητοποίηση παραμένει ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας μετά τις σεισμικές δονήσεις στη Βόρεια Εύβοια,…