Άρθρο Localit 12 Νοεμβρίου, 2017

Πολύωρη διακοπή νερού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης λόγω βλάβης

Αντιμέτωποι με πολύωρη διακοπή νερού είναι σήμερα οι κάτοικοι του κέντρου της Θεσσαλονίκης και της περιοχής της Ευαγγελίστριας λόγω σοβαρής βλάβης.

Κεντρικός ωθητικός αγωγός έχει σπάσει στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Δωδεκανήσου και τα συνεργεία της ΕΥΑΘ εργάζονται για την αποκατάστασή του από τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή του ΦΙΞ (26ης Οκτωβρίου), την πλατεία Δημοκρατίας (Μοναστηρίου, Αναγεννήσεως και παρακείμενες οδούς) και το κέντρο (από 26ης Οκτωβρίου, Αγ. Δημητρίου, Εθν. Αμύνης, Παραλία).

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΥΑΘ η βλάβη θα έχει αποκατασταθεί έως τις 17:00.

Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε νωρίτερα στις Σαράντα Εκκλησιές, την Τριανδρία και την Άνω Τούμπα, όπως ενημερώνει η ΕΥΑΘ, οφειλόταν στην πτώση της στάθμης στη δεξαμενή των Σαράντα Εκκλησιών και αντιμετωπίστηκε ήδη με υδροδότηση από άλλη δεξαμενή.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 30 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η πρώτη «Οδός Αποδήμων Κρητών» στον Άγιο Νικόλαο

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου δημιούργησε μια συμβολική γέφυρα τιμής, μνήμης και πολιτισμού με τους Απόδημους…

Με μια ματιά 23 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε αυξημένη ετοιμότητα Δήμοι & Περιφέρειες λόγω κακοκαιρίας

Σε αυξημένη ετοιμότητα τίθενται οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, οι Περιφέρειες και οι Δήμοι της χώρας,…

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Νέος δημοτικός χώρος για κοινωνικές υπηρεσίες

Ένα νέο δημοτικό κτίριο με κοινωνικό χαρακτήρα αποκτά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στην περιοχή του…