Άρθρο Localit 06 Οκτωβρίου, 2020

ΠΟΕ-ΟΤΑ: Απαιτούμε την καταδίκη των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης καλεί τους εργαζόμενους στους δήμους να συμμετάσχουν αύριο στις 11.30 το πρωί μαζικά στο μεγάλο ραντεβού συνδικάτων, οργανώσεων και φορέων έξω από το Εφετείο Αθηνών, λίγο πριν από ετυμηγορία του δικαστηρίου στη δίκη της Χρυσής Αυγής και «προκειμένου να στείλουν ηχηρό μήνυμα, πώς η βία, ο φασισμός και τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά».

Η ΠΟΕ-ΟΤΑ τονίζει πως οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν, και μαζί όλη η εγκληματική-ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής που έδινε εντολή να βγουν στους δρόμους τα τάγματα εφόδου για να τρομοκρατήσουν, να ασκήσουν βία σε βάρος μεταναστών, συνδικαλιστών και αγωνιστών,  επιβάλλεται να πληρώσουν ακριβά για τις πράξεις τους.

«Η Δικαιοσύνη με την απόφαση της την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 θα πρέπει να τους καταδικάσει και να τους στείλει βαθιά μέσα στη φυλακή. Τυχόν απαλλαγή τους ή ποινή… χάδι για τα μέλη της εγκληματικής-φασιστικής οργάνωσης, θα ερμηνευτεί ως ξεκάθαρη προσβολή στα ανθρώπινα δικαιώματα και θα αποτελέσει σοβαρό πλήγμα για τη Δημοκρατία της χώρας μας» υπογραμμίζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ.

Καλεί δε τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από το Εφετείο Αθηνών (Κυρίλλου Λουκάρεως 14). Για τη διευκόλυνση τους έχει προκηρυχθεί από την Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Παναττική Στάση Εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τη λήξη του ωραρίου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…

Ρεπορτάζ 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες μετά τον σεισμό

Σε πλήρη κινητοποίηση παραμένει ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας μετά τις σεισμικές δονήσεις στη Βόρεια Εύβοια,…