Άρθρο Localit 08 Ιουλίου, 2020

Περιορισμό των μετακινήσεων προς Β. Μακεδονία συνιστά ο δήμαρχος Φλώρινας

Να περιορίσουν στο ελάχιστο την κινητικότητά τους προς την Βόρεια Μακεδονία καλεί τους πολίτες της Φλώρινας ο δήμαρχος Βασίλης Γιαννάκης.

Σε όσους τελικά την επισκέπτονται τους συνιστά «να τηρούν επακριβώς όλα τα μέτρα ασφαλείας που έχουν ανακοινώσει ο ελληνικές αρχές δηλαδή απόσταση ασφαλείας, μάσκα, γάντια και καλό πλύσιμο χεριών ώστε να ελαττωθούν οι πιθανότητες εισαγωγής του κορονοϊού», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του.

Η Ελλάδα δεν επιτρέπει την είσοδο στην χώρα πολιτών της Βόρειας Μακεδονίας εξ αιτίας της υψηλής διασποράς του ιού, εν τούτοις κάτοικοι όχι μόνο της Φλώρινας αλλά και γειτονικών περιοχών, πραγματοποιούν μονοήμερες επισκέψεις στα Μπίτολα και άλλες κοντινές πόλεις στην γραμμή των συνόρων, κάτι που έχει θορυβήσει τις τοπικές αρχές που φοβούνται ότι μπορεί να υπάρξει εισαγωγή του ιού.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…

Ρεπορτάζ 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες μετά τον σεισμό

Σε πλήρη κινητοποίηση παραμένει ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας μετά τις σεισμικές δονήσεις στη Βόρεια Εύβοια,…