Άρθρο Localit 05 Αυγούστου, 2021

Πενήντα μηχανικοί του υπ. Υποδομών πραγματοποιούν αυτοψίες στη Βαρυμπόμπη

Πενήντα μηχανικοί της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών του υπουργείου Υποδομών βρίσκονται από το πρωί στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές στη Βαρυμπόμπη όπου πραγματοποιούν αυτοψίες ώστε η κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στη λήψη μέτρων για τη στήριξη των πληγέντων, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Σύμφωνα με τον κ. Καραγιάννη από αύριο θα αρχίσουν αυτοψίες και στις άλλες περιοχές της χώρας που πλήττονται από πυρκαγιές.

Στο twitter o κ. Καραγιάννης ανέφερε: «Οι μηχανικοί της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών είναι ήδη στις πληγείσες περιοχές για να προχωρήσουν άμεσα σε αυτοψίες. Ώστε το Υπουργείο Υποδομών να προχωρήσει άμεσα στην έμπρακτη στήριξη των πληγέντων!».

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 15 Σεπτεμβρίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εγκαινιάστηκε το νέο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών απέκτησε μια νέα, σύγχρονη δομή υγείας, με την ολοκλήρωση και…

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…

Ρεπορτάζ 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θήρας: Πρωτοβουλία για τη στέγαση των εκπαιδευτικών

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία για τη στήριξη της στέγασης των εκπαιδευτικών, με στόχο…