Άρθρο Localit 24 Δεκεμβρίου, 2024

Πειραιάς: Απομάκρυνση ανενεργών περιπτέρων της πόλης

Στον Πειραιά συνεχίζεται η απομάκρυνση ανενεργών περιπτέρων από τον  Δήμο, καθώς καταλάμβαναν κοινόχρηστους χώρους, αποτελούσαν εστίες μόλυνσης και εμπόδιζαν την απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Επισκευών Συντηρήσεων και Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Πειραιά, απομάκρυναν έξι ανενεργά περίπτερα από κεντρικά σημεία της πόλης και συγκεκριμένα από την Τσαμαδού, την Ηρώων Πολυτεχνείου, την Βασιλέως Γεωργίου και επί της συμβολής των οδών: 2ας Μεραρχίας & Καραΐσκου,  Γούναρη & Τσαμαδού, Εθνικής Αντιστάσεως & Νικήτα.

«Ο Δήμος Πειραιά απομάκρυνε έξι περίπτερα από κεντρικά σημεία της πόλης μας σε συνέχεια πολλών, που έχουν ήδη απομακρύνει, τα οποία ήταν ανενεργά, προκειμένου να απελευθερωθεί ζωτικός, κοινόχρηστος χώρος για τους δημότες μας. Με τις ενέργειες αυτές  προστατεύουμε τους  δημόσιους χώρους και αποτρέπουμε τη δημιουργία εστιών μόλυνσης, με επιπτώσεις στους κατοίκους και στην πόλη», δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης.

Πρόσθεσε επίσης ότι «η βελτίωση της καθημερινότητας των Πειραιωτών αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και σε αυτή την κατεύθυνση δεν θα σταματήσουμε να παρεμβαίνουμε, με στόχο τη λειτουργική και την αισθητική αναβάθμιση του αστικού τοπίου του Πειραιά».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 19 Μαρτίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα στην Πολεοδομία του Δήμου Ρόδου από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων

Σε εξέλιξη βρίσκεται, από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων…

Ρεπορτάζ 18 Μαρτίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στον δήμο Σκιάθου επιστρέφει έκταση 15,5 καταπατημένων από ξενοδοχείο στρεμμάτων στις Κουκουναριές

Μία μεγάλη έκταση περίπου 15,5 στρεμμάτων που είχε καταπατηθεί από μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα, επανέρχεται στον…

Ρεπορτάζ 14 Μαρτίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Η νέα σύνθεση της Κυβέρνησης – Ποιοι υπουργοί μένουν εκτός

Ανακοινώθηκε η νέα σύνθεση της κυβέρνησης  ενώ η ορκωμοσία των νέων μελών θα πραγματοποιηθεί αύριο…