Άρθρο Localit 24 Δεκεμβρίου, 2024

Πειραιάς: Απομάκρυνση ανενεργών περιπτέρων της πόλης

Στον Πειραιά συνεχίζεται η απομάκρυνση ανενεργών περιπτέρων από τον  Δήμο, καθώς καταλάμβαναν κοινόχρηστους χώρους, αποτελούσαν εστίες μόλυνσης και εμπόδιζαν την απρόσκοπτη πρόσβαση των πολιτών.

Συνεργεία της Διεύθυνσης Επισκευών Συντηρήσεων και Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Πειραιά, απομάκρυναν έξι ανενεργά περίπτερα από κεντρικά σημεία της πόλης και συγκεκριμένα από την Τσαμαδού, την Ηρώων Πολυτεχνείου, την Βασιλέως Γεωργίου και επί της συμβολής των οδών: 2ας Μεραρχίας & Καραΐσκου,  Γούναρη & Τσαμαδού, Εθνικής Αντιστάσεως & Νικήτα.

«Ο Δήμος Πειραιά απομάκρυνε έξι περίπτερα από κεντρικά σημεία της πόλης μας σε συνέχεια πολλών, που έχουν ήδη απομακρύνει, τα οποία ήταν ανενεργά, προκειμένου να απελευθερωθεί ζωτικός, κοινόχρηστος χώρος για τους δημότες μας. Με τις ενέργειες αυτές  προστατεύουμε τους  δημόσιους χώρους και αποτρέπουμε τη δημιουργία εστιών μόλυνσης, με επιπτώσεις στους κατοίκους και στην πόλη», δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης.

Πρόσθεσε επίσης ότι «η βελτίωση της καθημερινότητας των Πειραιωτών αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και σε αυτή την κατεύθυνση δεν θα σταματήσουμε να παρεμβαίνουμε, με στόχο τη λειτουργική και την αισθητική αναβάθμιση του αστικού τοπίου του Πειραιά».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 30 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Συνάντηση Μητσοτάκη με τους 13 περιφερειάρχες: Στο επίκεντρο η πορεία υλοποίησης των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και τα σχέδια ανάπτυξης

Τους 13 περιφερειάρχες της χώρας υποδέχθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.  Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην πορεία υλοποίησης των…

Ρεπορτάζ 30 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αναδρομικές αυξήσεις για 40.000 δημόσιους υπαλλήλους με προσωπική διαφορά από τον Ιούνιο

Αναδρομικές αυξήσεις στους μισθούς τους θα δουν από τον Ιούνιο 40.000 δημόσιο υπάλληλοι που διατηρούν…

Ρεπορτάζ 29 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Την προστασία των ιδιοκτησιών που επί 40 χρόνια βρίσκονταν εντός των ορίων οικισμών κάτω των 2000 κατοίκων, ζητά το Π.Σ. Νοτίου Αιγαίου

Τάσσεται ομόφωνα κατά του ΠΔ και καταθέτει πρόταση κοινωνικά δίκαιη, στη βάση της ανάγκης προστασίας…