Άρθρο Localit 29 Οκτωβρίου, 2024

Πάτρα: Συνεχείς οι έλεγχοι για τα τραπεζοκαθίσματα από τις υπηρεσίες του Δήμου

Συνεχίζονται οι έλεγχοι των Υπηρεσιών του Δήμου Πατρέων, για την μη έκδοση αδειών κατάληψης κοινοχρήστων χώρων και υπερβάσεις επί των αδειοδοτηθέντων τ.μ., από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Όπως ενημερώνει ο Δήμος, από πέντε σημεία της πόλης έχουν αφαιρεθεί τραπεζοκαθίσματα από καταστήματα, οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν έχουν εκδώσει την άδεια του 2024 και προσθέτει ότι ακολουθούνται τα προβλεπόμενα, ενώ αυτοψίες γίνονται και για υπερβάσεις ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων.

Οι πιο πρόσφατοι έλεγχοι έγιναν την περασμένη Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στην οδό Ηφαίστου. Ο Δήμος Πατρέων υπενθυμίζει ότι με ανακοίνωσή του, ήδη από τις 10 Οκτωβρίου, έχει ενημερώσει ότι, θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία στους μη έχοντες ακόμη την άδεια για το 2024, αλλά και για τις υπερβάσεις επί κοινοχρήστων χώρων.

«Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν, με σκοπό την προστασία της εικόνας της πόλης, της προσβασιμότητας και της απρόσκοπτης διέλευσης οχημάτων υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, αλλά και πεζών», καταλήγει.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Νέος δημοτικός χώρος για κοινωνικές υπηρεσίες

Ένα νέο δημοτικό κτίριο με κοινωνικό χαρακτήρα αποκτά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στην περιοχή του…

Ρεπορτάζ 20 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας,…

Ρεπορτάζ 14 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα παιδική χαρά στην Οινόη από τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

Μια νέα, σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά απέκτησε η Οινόη, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του…