Άρθρο Localit 26 Μαΐου, 2015

Παρουσίαση μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών της ΕΕΤΑΑ

eetaaΟ πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ,  Ι. Μέξης  θα παρουσιάσουν αύριο,Τετάρτη 27 Μαΐου, το 1ο Δια -Πανεπιστημιακό  Δια-Τμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση».

Η παρουσίαση θα γίνει στις 11.00 στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ (Γενναδίου 8, 3ος όροφος).

Το  Δια -Πανεπιστημιακό  Δια -Τμηματικό Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών διοργανώνεται με τη σύμπραξη των Πανεπιστημίων Πελοποννήσου (Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων), Πειραιώς (Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων), Δημοκρίτειου Θράκης (Τμήμα Οικονομικών Επιστημών) και Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης (Τμήμα Οικονομικών Επιστημών) και της ΕΕΤΑΑ.

Στην εκδήλωση  θα παραβρεθούν και  εκπρόσωποι των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων που διοργανώνουν το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη: Πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»…

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Δράμας: Διήμερες δράσεις πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού

Διήμερη ανοιχτή δράση ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού διοργανώνει ο Ελληνικός Ερυθρός…

Ενδιαφέρουν 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Εκπαιδευτική δράση για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Εκπαιδευτική δράση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων διοργανώνουν ο Δήμος Λαμιέων και το Τμήμα…