Άρθρο Localit 06 Οκτωβρίου, 2023

Πάργα: Ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος  Smart Cities στον Δήμο 

Ξεκίνησε η υλοποίηση του προγράμματος Smart Cities στον Δήμο Πάργας, με πρώτη δράση την εγκατάσταση μέρους των «έξυπνων» φωτιστικών με χρηματοδότηση που εξασφάλισε ο Δήμος από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Τα νέα φωτιστικά εγκαταστάθηκαν στο Καναλάκι και διαθέτουν δυνατότητα dimmer και πλήρους απομακρυσμένου ελέγχου τόσο της λειτουργίας τους όσο και της αναφοράς βλαβών, είναι τεχνολογίας LED και επιτυγχάνουν οικονομία άνω του 80% σε σχέση με τους συμβατικούς λαμπτήρες.

Το πρόγραμμα αντικατάστασης φωτιστικών θα υλοποιηθεί το επόμενο διάστημα τόσο στην υπόλοιπη πόλη του Καναλακίου, όσο και στην Πάργα και μεταξύ άλλων δράσεων θα εγκατασταθούν οι αυτοματισμοί ελέγχου της λειτουργίας του οδοφωτισμού (κεντρικοί εκλεκτές), καθώς και θα αναβαθμιστεί ο φωτισμός σε σχολικά κτίρια του Δήμου.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Cyclone Project: Δήμος Θηβαίων, Υπουργείο Μεταφορών και Ίδρυμα Λασκαρίδη σε κοινή δράση καθαρισμού

Ο Δήμος Θηβαίων, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και το Κοινωφελές Ίδρυμα…

Ρεπορτάζ 10 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
«Plastic Free Greece»: Τριήμερες δράσεις καθαρισμού στην Κέρκυρα

Η Κέρκυρα υποδέχεται για δεύτερη χρονιά την εκστρατεία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Plastic Free Greece», η οποία…

Ρεπορτάζ 08 Ιουνίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε ετοιμότητα ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγ. Άννας- Σε εξέλιξη οι αυτοψίες μετά τον σεισμό

Σε πλήρη κινητοποίηση παραμένει ο Δήμος Μαντουδίου–Λίμνης–Αγίας Άννας μετά τις σεισμικές δονήσεις στη Βόρεια Εύβοια,…