Άρθρο Localit 06 Ιουνίου, 2021

Παρεμβάσεις στους εξωτερικών χώρους των δημοτικών σχολείων του Δήμου Ναυπακτίας

Ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις στους εξωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπακτίας και παραδίδονται στα παιδιά ασφαλέστερα και σαφώς αναβαθμισμένα προαύλια.

Ήδη όπως ενημερώνει, αποκαταστάθηκαν τα μαρμάρινα σκαλοπάτια του 1ου Δημοτικού Σχολείου και τοποθετήθηκε χλοοτάπητας νέας γενιάς στο παράρτημα του 3ου Δημοτικού Σχολείου.  Επίσης, εξοπλίστηκαν τα νηπιαγωγεία με νέα όργανα και βελτιώθηκαν οι τάπητες και οι περιφράξεις όπου αυτό ήταν αναγκαίο.

Ο εξωτερικός χώρος του σχολείου της Τοπικής Κοινότητας Τρικόρφου, που αποτελεί σημείο συνάντησης και παιχνιδιού κατά τις απογευματινές ώρες, αναβαθμίστηκε και είναι πλέον κατάλληλος.

Στο συγκεκριμένο σχολείο πραγματοποιήθηκαν μάλιστα και εργασίες συντήρησης του κτηρίου ενώ, παραδόθηκε μία σύγχρονη αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών. «Οι εργασίες που δρομολογήσαμε και υλοποιούμε είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην αναβάθμιση των σχολικών μας μονάδων.  Ξεκινήσαμε με τους εξωτερικούς χώρους αλλά δε μείναμε μόνο εκεί.  Προμηθεύσαμε τα σχολεία που είχαν σοβαρές ελλείψεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό όπως πολυμηχανήματα-φωτοτυπικά, καλύπτοντας καθημερινές βασικές ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας και του προσωπικού», δήλωσε ο αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ντ. Τσουκαλάς και πρόσθεσε ότι οι παρεμβάσεις μας θα συνεχιστούν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 26 Ιουλίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επίσημη πρεμιέρα στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης με το «Μία χώρα δύο αιώνες μετά»

Το Φεστιβάλ Δωδώνης, για πρώτη φορά σε δική του παραγωγή, το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης και η…

Ρεπορτάζ 26 Ιουλίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάτρα: Χώροι δροσιάς για άστεγους πολίτες τις μέρες του καύσωνα από το Δήμο

Στην Πάτρα, ο Δήμος και ο Κοινωνικός Οργανισμό του θα λειτουργήσουν κλιματιζόμενους χώρους, προκειμένου να…

Ρεπορτάζ 26 Ιουλίου, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κοζάνη: Στοχευμένες μετεωρολογικές προγνώσεις, σε τοπικό επίπεδο,μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου

Στον Δήμο Κοζάνης, οι πολίτες  θα μπορούν πλέον να ενημερώνονται καθημερινά με τακτικά και έκτακτα…