Άρθρο Localit 06 Ιουνίου, 2021

Παρεμβάσεις στους εξωτερικών χώρους των δημοτικών σχολείων του Δήμου Ναυπακτίας

Ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις στους εξωτερικούς χώρους των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπακτίας και παραδίδονται στα παιδιά ασφαλέστερα και σαφώς αναβαθμισμένα προαύλια.

Ήδη όπως ενημερώνει, αποκαταστάθηκαν τα μαρμάρινα σκαλοπάτια του 1ου Δημοτικού Σχολείου και τοποθετήθηκε χλοοτάπητας νέας γενιάς στο παράρτημα του 3ου Δημοτικού Σχολείου.  Επίσης, εξοπλίστηκαν τα νηπιαγωγεία με νέα όργανα και βελτιώθηκαν οι τάπητες και οι περιφράξεις όπου αυτό ήταν αναγκαίο.

Ο εξωτερικός χώρος του σχολείου της Τοπικής Κοινότητας Τρικόρφου, που αποτελεί σημείο συνάντησης και παιχνιδιού κατά τις απογευματινές ώρες, αναβαθμίστηκε και είναι πλέον κατάλληλος.

Στο συγκεκριμένο σχολείο πραγματοποιήθηκαν μάλιστα και εργασίες συντήρησης του κτηρίου ενώ, παραδόθηκε μία σύγχρονη αίθουσα ηλεκτρονικών υπολογιστών. «Οι εργασίες που δρομολογήσαμε και υλοποιούμε είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην αναβάθμιση των σχολικών μας μονάδων.  Ξεκινήσαμε με τους εξωτερικούς χώρους αλλά δε μείναμε μόνο εκεί.  Προμηθεύσαμε τα σχολεία που είχαν σοβαρές ελλείψεις σε τεχνολογικό εξοπλισμό όπως πολυμηχανήματα-φωτοτυπικά, καλύπτοντας καθημερινές βασικές ανάγκες της εκπαιδευτικής διαδικασίας και του προσωπικού», δήλωσε ο αντιδήμαρχος  Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων, Ντ. Τσουκαλάς και πρόσθεσε ότι οι παρεμβάσεις μας θα συνεχιστούν.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαμιέων: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

Τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στον νέο περιφερειακό δρόμο της Λαμίας, με θύμα τον αντιδήμαρχο της…

Ρεπορτάζ 20 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αυλαία σήμερα για τον γραπτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

Ανοίγει η αυλαία σήμερα για τον 2ο γραπτό διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, που διεξάγεται με σημαντικές…

Ρεπορτάζ 13 Ιουνίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Ένας χρόνος λειτουργίας του Γραφείου Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας

Ένα χρόνο λειτουργίας συμπλήρωσε το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενεργειακής Φτώχειας (ΓΑΕΦ) του Δήμου Αθηναίων, το οποίο…