Άρθρο Localit 01 Ιουλίου, 2024

Παράταση υποβολής δηλώσεων καθαρισμού οικοπέδων στην πλατφόρμα akatharista.apps.gov.gr

Την παράταση της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων καθαρισμού οικοπέδων στην πλατφόρμα akatharista.apps.gov.gr ,μέχρι τις 15 Ιουλίου 2024 ανακοίνωσε το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ.

Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου 459.252 πολίτες, είχαν δηλώσει στην πλατφόρμα ότι έχουν καθαρίσει τα οικόπεδά τους, όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι από τις παραπάνω δηλώσεις οι 189.500, έγιναν το τελευταίο τετραήμερο μέχρι την παραπάνω ημερομηνία,  γεγονός που αποδεικνύει ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται πόσο κρίσιμο είναι να καθαρίζουν τις περιουσίες τους.

Η παράταση μέχρι τις 15.07.2024.αποφασίστηκε μετά από σχετικό αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜΙΔΑ), προκειμένου να ολοκληρωθεί η καθολική προσπάθεια καθαρισμών από τους πολίτες.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Νέος δημοτικός χώρος για κοινωνικές υπηρεσίες

Ένα νέο δημοτικό κτίριο με κοινωνικό χαρακτήρα αποκτά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στην περιοχή του…

Ρεπορτάζ 20 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας,…

Ρεπορτάζ 14 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα παιδική χαρά στην Οινόη από τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

Μια νέα, σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά απέκτησε η Οινόη, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του…