Άρθρο Localit 18 Δεκεμβρίου, 2017

Παράταση λειτουργίας των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών και των συμβάσεων εργασίας

Παρατείνεται έως και τον Φεβρουάριο του 2018 η λειτουργία των υφιστάμενων 28 Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, των Διοικητικών Συμβουλίων τους και οι συμβάσεις εργασίας των εργαζομένων σε αυτούς, ύστερα από τροπολογία που κατέθεσε το ΥΠΕΝ στο νομοσχέδιο «Αδειοδότηση διαστημικών δραστηριοτήτων – Καταχώριση στο Εθνικό Μητρώο Διαστημικών Αντικειμένων-Ίδρυση Ελληνικού Διαστημικού Οργανισμού και λοιπές διατάξεις».

Σύμφωνα με του υπουργείο, η προτεινόμενη τροπολογία κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να συνεχίσουν οι Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών  να λειτουργούν με τα υπάρχοντα ΔΣ και τους εργαζομένούς τους, μέχρι να ψηφιστεί το νέο νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ, που αφορά στη λειτουργία και οργάνωση τους.

Σημειώνεται ότι η συζήτηση του νέου νομοσχεδίου για τους Φορείς Διαχείρισης θα αρχίσει στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής, τον Ιανουάριο 2018.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΝ, με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η απρόσκοπτη και εύρυθμη λειτουργία των ΦΔΠΠ, καθώς και η παράταση των συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου των εργαζομένων στους 28 ΦΔΠΠ της χώρας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 15 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νίκαιας–Αγ. Ι. Ρέντη: Πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Μητέρας Παιδιού με Αναπηρία

Σε συγκινητική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 14 Μαΐου 2026, στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»…

Ρεπορτάζ 14 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Καταβολή επιδόματος σίτισης και στέγασης στους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς

Ο Δήμος κατέβαλε τα πρώτα ποσά για το διάστημα Νοεμβρίου – Απριλίου, στηρίζοντας έμπρακτα τους…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: UCI Mobility & Bike City Forum 2026

Τιμητική διεθνή διάκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) έλαβε ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο…