Με τη συμμετοχή της αυτοδιοίκησης, οργανώσεων και φορέων πραγματοποιείται αύριο Κυριακή εκδήλωση με θέμα «Θηλασμός και εργασία» .
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού.
Στην προσπάθεια πρωτοστατούν το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας.
Το δίκτυο διοργανώνει τον 6o Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας! Για την Αττική την διοργάνωση έχει αναλάβει και φέτος η Ομάδα Εθελοντών και Υποστηρικτών Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας Αττικής www.facebook.com/groups/Attiki.Thilasmos.
Η ομάδα προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους την Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00 π.μ. (προσέλευση) σε μια εκδήλωση γιορτή για τον μητρικό θηλασμό!
Καθώς ο θηλασμός είναι ελεύθερος και δεν υπακούει σε ωράρια, τα μωράκια που θα θέλουν να θηλάσουν γύρω στις 12.00 μ.μ. θα καταμετρηθούν την ίδια ώρα στις συμμετέχουσες πόλεις της χώρας!
Στην Αττική, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στην Αθήνα, στο Ζάππειο Μέγαρο δίπλα στο σιντριβάνι.
Θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό, θα γίνουν συζητήσεις και θα γνωριστούμε από κοντά!
Πληροφορίες για την εκδήλωση στην Αττική: www.facebook.com/events/1626870740913412/
Βρείτε τα σημεία συνάντησης για τις υπόλοιπες πόλεις, εδώ: www.facebook.com/thilazo