Άρθρο Localit 25 Φεβρουαρίου, 2014

Παγκόσμιες Ημέρες Βιώσιμης Ενέργειας

βιώσιμη ενέργειαΟι Παγκόσμιες Ημέρες Βιώσιμης Ενέργειας, ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια στον τομέα της ενέργειας στην Ευρώπη, θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στην πόλη  Wels (Βελς) της Αυστρίας.

Στόχος του συνεδρίου, οι εργασίες του οποίου θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, είναι η ευαισθητοποίηση σε θέματα της πράσινης ενέργειας και της ενεργειακής αποδοτικότητας.

Στο  επίκεντρο του συνεδρίου θα βρεθεί,  η  εφαρμογή πολιτικών ενεργειακής αποδοτικότητας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με στόχο την προώθηση της καινοτομίας και της απασχόλησης. Άλλα θέματα που θα συζητηθούν αφορούν στις πολιτικές ενεργειακής αποδοτικότητας, στις  καινοτόμες τεχνολογίες δόμησης, στα  «πράσινα κτίρια» και στις  νέες έρευνες στον τομέα της βιομάζας.

Σε ειδική συνεδρία θα συζητηθούν επίσης οι καλές πρακτικές, οι τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις  για τη βιωσιμότητα των κτιρίων και οι προοπτικές για τα κτίρια του μέλλοντος.

Πληροφορίες: http://www.wsed.at/en/world-sustainable-energy-days/

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 14 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα Καλλικράτεια: Προχωρά η αναβάθμιση του παραλιακού μετώπου

Ο Δήμος Νέας Προποντίδας ενημερώνει με σχετική ανάρτηση ότι σε τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο…

Εκτός Συνόρων 12 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Με 18 αθλητές ο Δήμος Ήλιδας στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες

Ο Δήμος Ήλιδας συμμετείχε στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, οι οποίοι φέτος πραγματοποιήθηκαν στην πόλη Χουαλιέν…

Ρεπορτάζ 11 Αυγούστου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Θήρας: Πρωτοβουλία για τη στέγαση των εκπαιδευτικών

Ο Δήμος Θήρας συνεχίζει την πρωτοβουλία για τη στήριξη της στέγασης των εκπαιδευτικών, με στόχο…