Άρθρο Localit 20 Νοεμβρίου, 2023

Π.Φάληρο: Συμβολική φωταγώγηση για την αναγνώριση της προσφοράς των εργαζομένων καθαριότητας

Με μια τεράστια «Κίτρινη Καρδιά», φωτίστηκε το βράδυ της Κυριακής η Πλατεία Ελευθερίας στο Παλαιό Φάληρο.

Η συμβολική φωταγώγηση έγινε από τη Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο δράσης της ΚΕΔΕ, για να εκφράσει ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στους εργαζομένους μιας πολύ δύσκολης δουλειάς, που ξυπνούν από τα χαράματα και μεριμνούν να είναι η πόλη και οι γειτονιές καθαρές και φροντισμένος ο δημόσιος χώρος.

Πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο, το Σύστημα Παλαιού Φαλήρου του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων και τον φορέα Humanity Greece, που είναι υποστηρικτές της δράσης ενώ την εκδήλωση παρουσίασε η Μαρία Ηλιάκη. Μαζί με τους εργαζομένους ήταν επίσης, η Αντιδήμαρχος Πόλης και υπεύθυνη για την Διεύθυνση Καθαριότητας Μαρία Μιχαλοπούλου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Καθαριότητας.

Η εν λόγω δράση που ξεκίνησε από το Παλαιό Φάληρο και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Νοεμβρίου, εντάσσεται στην πρωτοβουλία αλληλεγγύης «Καθαρή Εβδομάδα 2023», της ΚΕΔΕ.

Στόχος της είναι η αναγνώριση της συνεισφοράς των ανθρώπων της καθαριότητας και η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για το τεράστιο έργο που επιτελούν καθώς και η έκφραση ευγνωμοσύνης και σεβασμού σε όσους ασκούν το επάγγελμα της καθαριότητας.

Το Παλαιό Φάληρο είναι μία από τις τρεις πόλεις που θα ταξιδέψει και θα ανάψει η κίτρινη καρδιά της καμπάνιας «Καθαρή Εβδομάδα 2023», καθώς θα ακολουθήσουν η Καλαμάτα και το Αγρίνιο.

 

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 04 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα εφαρμογή για κινητά αναδεικνύει πολιτισμό, ιστορία και ενδιαφέροντα περιβαλλοντικά στοιχεία των Δήμων Αλίμου, Καλλιθέας και Π. Φαλήρου

Μια έξυπνη εφαρμογή ηλεκτρονικού πολιτισμού, ηλεκτρονικού τουρισμού και ενίσχυσης βιώσιμης κινητικότητας, για κινητά και tablet,…

Ρεπορτάζ 04 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πάργα: Παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο οι μελέτες για λιμενικά έργα

Παρουσιάστηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας οι μελέτες που κατάρτισε η ανάδοχος εταιρία με χρηματοδότηση από…

Ρεπορτάζ 04 Δεκεμβρίου, 2023
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέες στάσεις λεωφορείων σε 14 Κοινότητες του Δήμου Ελασσόνας

Στέγαστρα στάσεων λεωφορείων, σε 14 κοινότητες, τοποθέτησε ο Δήμος Ελασσόνας για την εξυπηρέτηση των  επιβατών…