Άρθρο Localit 22 Νοεμβρίου, 2021

Οι περιβαλλοντικές εφαρμογές του Smart Trikala στη συνάντηση Δ. Παπαστεργίου – Π. Κόκκαλη

Τις δράσεις του Δήμου Τρικκαίων μέσω του Smart Trikala, ειδικά όσες αφορούν στο περιβάλλον, παρουσίασε στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρο Κόκκαλη, ο Δήμαρχος Τρικκαίων.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου υποδέχθηκε τον ευρωβουλευτή την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021 στο Δημαρχείο Τρικκαίων και συζήτησαν για τις εφαρμογές και δράσεις του Δήμου στο πλαίσιο της ευφυούς πόλης.

Στο control room του Smart Trikala παρουσιάστηκαν όλες οι δράσεις, με έμφαση να δίνεται στη διαχείριση των αιτημάτων των πολιτών, αλλά και στα περιβαλλοντικά ζητήματα: περιβαλλοντικές μετρήσεις (ποιότητα πόσιμων υδάτων, ποιότητα νερού ποταμού Ληθαίου, ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία, ποιότητα αέρα), μετεωρολογικοί σταθμοί, διαχείριση αντλιοστασίων λυμάτων, παρακολούθηση συστήματος ύδρευσης με τηλε-έλεγχο, διαχείριση στόλου απορριμματοφόρων και οχημάτων Δήμου, αλλά και το Σύστημα Αποτρεπτικής Στάθμευσης ΑμεΑ.

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου τόνισε την έμφαση που δίνει ο Έλληνας ευρωβουλευτής στα περιβαλλοντικά θέματα και εξήγησε τις διαφορετικές εφαρμογές και δράσεις του Δήμου, όπως αυτές έχουν αναπτυχθεί και υλοποιηθεί από τον ίδιο τον Δήμο Τρικκαίων.  Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο ειδ. συνεργάτης του Δ. Τρικκαίων, Γ. Χρυσόμαλλος

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 26 Ιανουαρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κ. Μητσοτάκης: Ειλικρινή συγνώμη προς εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν – Θα αποδοθούν ευθύνες

«Προσωπική και ειλικρινή  συγγνώμη»  προς εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν εγκλωβισμένοι στην Αττική Οδό ζήτησε ο πρωθυπουργός…

Ρεπορτάζ 26 Ιανουαρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σημαντικές ζημιές στο κεντρικό κτήριο της περιφέρειας Αττικής από την ισχυρή έκρηξη στο κτίριο της Συγγρού

Σημαντικές ζημιές στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας Αττικής στη Λ. Συγγρού 15-17 από την ισχυρή…

Ρεπορτάζ 26 Ιανουαρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλειστά πολλά σημεία του οδικού δικτύου της Κρήτης λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού

Κλειστά παραμένουν αυτήν την ώρα, σε ένα μεγάλο τμήμα του επαρχιακού οδικού δικτύου της Κρήτης,…