Άρθρο Localit 03 Δεκεμβρίου, 2018

ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα κατάρτισης άνεργων δημοσιογράφων σε συνεργασία με ΑΜΠΕ

Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, η προκήρυξη για την επιλογή εκπαιδευομένων στο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης ανέργων δημοσιογράφων με τίτλο: «Νέες Προσεγγίσεις στη Δημοσιογραφία», που υλοποιεί ο ΟΑΕΔ.

Το πρόγραμμα είναι συνολικής διάρκειας 380 ωρών (140 ώρες θεωρία και 240 ώρες πρακτική άσκηση) πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ- ΜΠΕ). Θα παρακολουθήσουν 25 καταρτιζόμενοι εκ των οποίων 20 δημοσιογράφοι απόφοιτοι δημοσιογραφικών σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΑΕΙ-ΑΤΕΙ) και 5 δημοσιογράφοι απόφοιτοι ΙΕΚ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι άνεργοι δημοσιογράφοι, απόφοιτοι δημοσιογραφικών σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης (ΑΕΙ-ΑΤΕΙ) και ΙΕΚ (με πιστοποίηση).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν έντυπη αίτηση, η οποία είναι αναρτημένη στη ιστοσελίδα του Οργανισμού, από τη Δευτέρα 3-12-2018 έως τη Παρασκευή 12-12-2018, συνοδευόμενη με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη δημιουργία πινάκων αξιολόγησης.

Η αποστολή των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί μόνο ταχυδρομικώς (με συστημένη επιστολή ή με ταχυμεταφορά) από τον/την υποψήφιο/α, στη γραμματεία του ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ρέντη (Πέτρου Ράλλη 83, Τ.Κ. 18233, τηλ 2103455416, 2103455431 ).

Η υλοποίηση των θεωρητικών μαθημάτων του προγράμματος θα γίνει στην Αθήνα, στις δομές του ΚΕΚ ΟΑΕΔ Ρέντη, ενώ το Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ΑΠΕ- ΜΠΕ, θα παρέχει τις θέσεις πρακτικής άσκησης όλων των καταρτιζομένων.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Π. Μαρινάκης: Σε κάθε περίπτωση θα ψηφίσουμε έναν εκλογικό νόμο για την Αυτοδιοίκηση, με ένα γύρο εκλογών

Την κατάθεση στη Βουλή νομοσχεδίου για αλλαγή του εκλογικού νόμου στις  αυτοδιοικητικές εκλογές με  εκλογή…

Ενδιαφέρουν 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πατρέων: Σταθερά αντίθετη η δημοτική αρχή με την επίγεια διέλευση του τρένου προς το λιμάνι

Την κάθετη αντίθεσή της καταθέτει η δημοτική αρχή της Πάτρας στο ενδεχόμενο επίγειας διέλευσης του…

Ενδιαφέρουν 25 Απριλίου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Χαλανδρίου: «ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ: ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Η ΚΟΛΑΣΗ;»

Εκδήλωση με θέμα: «Νέες Τεχνολογίες: Παράδεισος ή Κόλαση», φιλοξενεί το το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο του Δήμου…