Άρθρο Localit 12 Μαΐου, 2022

Ο δήμος Χανίων καλεί εθελοντές να συνδράμουν σε υπηρεσίες διερμηνείας για Ουκρανούς πρόσφυγες

Κάλεσμα σε εθελοντές απευθύνει δήμος Χανίων για να συνδράμουν με υπηρεσίες διερμηνείας, καθώς και σε εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται να διδάξουν ελληνικά σε Ουκρανούς πρόσφυγες, στην προσπάθεια του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής, για τη θωράκιση και κοινωνική ένταξη των ατόμων.

«Με τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται διεθνώς, οι ανάγκες των κοινωνικών υπηρεσιών στον δήμο Χανίων διαφοροποιούνται, με στόχο την ένταξη των προσφύγων στην τοπική κοινωνία, ταυτόχρονα όμως προκύπτουν επιπλέον προβλήματα λόγω της δυσκολίας επικοινωνίας και συνεννόησης» τονίζει στην ανακοίνωσή του ο δήμος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στο 28213 41612 για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να δηλώσουν την εθελοντική συμμετοχή τους στην προσπάθεια του δήμου για τη μέριμνα των κατατρεγμένων από τον πόλεμο.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: Κλιματιζόμενοι χώροι για τους πολίτες λόγω υψηλών θερμοκρασιών

Σε πλήρη ετοιμότητα θέτει ο Δήμος Αθηναίων όλες τις υπηρεσίες του, λόγω των πολύ υψηλών…

Ενδιαφέρουν 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Λαυρεωτικής: Σε λειτουργία κλιματιζόμενοι χώροι λόγω καύσωνα

Ο Δήμος Λαυρεωτικής ανακοίνωσε τους κλιματιζόμενους χώρους που διαθέτει για την προστασία των πολιτών κατά…

Ενδιαφέρουν 16 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ψηφιακά Post-it για τις ιδέες των πολιτών στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού

Έναν νέο ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας με τους πολίτες εγκαινιάζει ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, μέσω της πλατφόρμας…