Άρθρο Localit 09 Νοεμβρίου, 2020

Ο Δήμος Αγρινίου εντάσσεται στην πλατφόρμα εξυπηρέτησης myKEPlive

 Στην πλατφόρμα εξυπηρέτησης myKEPlive, εντάσσεται από σήμερα ο Δήμος Αγρινίου, απλουστεύοντας τις διαδικασίες για την έκδοση μιας σειράς πιστοποιητικών και εγγράφων που άπτονται της αρμοδιότητας των ΟΤΑ και διεκπεραιώνονται από τα ΚΕΠ.

Όπως διευκρινίζει, με το συγκεκριμένο πρόγραμμα οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται από τα ΚΕΠ χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα διαδικτυακής ενημέρωσης και εξυπηρέτησης μέσω τηλεδιάσκεψης ή βιντεοκλήσης κατόπιν ραντεβού με υπαλλήλους των ΚΕΠ.

Με αυτό τον τρόπο όπως τονίζει διευκολύνεται η καθημερινότητα των πολιτών, ειδικά αυτών που έχουν δυσκολία μετακίνησης, ή ατόμων με αναπηρία, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα σε κατοίκους του εξωτερικού να εξυπηρετούνται εξοικονομώντας χρόνο και μειώνοντας την γραφειοκρατία.

«Δίνεται ένα ακόμη εργαλείο στον πολίτη, ακόμη μια επιλογή να εξυπηρετηθεί αποτελεσματικά , άμεσα και γρήγορα. Ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της αποτελεσματικότερης εξυπηρέτησης επιτυγχάνεται με την εφαρμογή του myKEPlive», ανέφερε σχετικά ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Οι πολίτες που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν μέσω του myKEPlive, θα απευθύνονται στο gov.gr και θα ακολουθούν το link Εξυπηρέτηση μέσω τηλεδιάσκεψης με ΚΕΠ, προσθέτοντας τα στοιχεία που απαιτούνται.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 23 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ρόδος: Ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των δυνάμεων πυρόσβεσης ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

Σημαντική ενίσχυση της επιχειρησιακής ετοιμότητας των δυνάμεων πυρόσβεσης ενόψει της νέας αντιπυρικής περιόδου και στοχευμένες…

Ενδιαφέρουν 23 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πατρέων: Διεθνές συμπόσιο γλυπτικής με θέμα «1922–2022. Πρόσφυγες»

Διεθνές Συμπόσιο Γλυπτικής πραγματοποιείται σήμερα Δευτέρα 23 Μαΐου στην  «Ιχθυόσκαλα» (Νότιο Πάρκο) της Πάτρας  με…

Ενδιαφέρουν 23 Μαΐου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αλεξανδρούπολη: Εσπερίδα για τη βιωσιμότητα και προοπτικές στην παραγωγή ξηρών καρπών

Εσπερίδα με θέμα “Βιωσιμότητα και προοπτικές στην παραγωγή ξηρών καρπών” πραγματοποιείται την Τετάρτη 25 Μαΐου…