Άρθρο Localit 23 Μαΐου, 2023

Νέες στάσεις αστικής συγκοινωνίας στον Δήμο Χαλκιδέων

Στην κατασκευή και τοποθέτηση 54 νέων στεγάστρων στάσεων αστικής συγκοινωνίας προχωρά ο Δήμος Χαλκιδέων, μετά την υπογραφή της σύμβασης για το έργο «Προμήθεια εξοπλισμού και εγκατάσταση για την δημιουργία ή και αναβάθμιση στεγάστρων στάσεων Δήμου Χαλκιδέων», συμβατικού ποσού 186.063,18 ευρώ (με ΦΠΑ), το οποίο χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ».

Συγκεκριμένα, θα τοποθετηθούν νέες πινακίδες, πλαίσια πληροφόρησης, καθίσματα επιβατών, φωτισμός και καλαθάκια απορριμμάτων σε διάφορα σημεία του Δήμου, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η τοποθέτησή τους θα γίνει με γνώμονα την ανεμπόδιστη κυκλοφορία των πεζών και των ατόμων με αναπηρία και θα είναι κατασκευασμένες με υλικά που θα εξασφαλίζουν την ανθεκτικότητά τους σε καιρικές συνθήκες και βανδαλισμούς.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Αθηναίων: UCI Mobility & Bike City Forum 2026

Τιμητική διεθνή διάκριση από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας (UCI) έλαβε ο Δήμος Αθηναίων, στο πλαίσιο…

Ρεπορτάζ 12 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Βριλήσσια: Νέες «έξυπνες» διαβάσεις για μεγαλύτερη οδική ασφάλεια

Ο Δήμος Βριλησσίων προχώρησε σε παρεμβάσεις ενίσχυσης της οδικής ασφάλειας, με την εγκατάσταση νέων «έξυπνων»…

Ρεπορτάζ 06 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22η ΔΕΒΘ: Η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του κόσμου του βιβλίου

Από τις 7 έως τις 10 Μαΐου 2026 θα πραγματοποιηθεί η 22η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου…