Άρθρο Localit 26 Οκτωβρίου, 2020

Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για ραντεβού στα κολυμβητήρια του Δήμου Αθηναίων

Μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας https://rantevou.opanda.gr  θα μπορούν από αύριο Τρίτη 27 Οκτωβρίου, οι κάτοικοι της Αθήνας, να προγραμματίζουν τα ραντεβού τους   στα τέσσερα κολυμβητήρια του Δήμου  της πόλης (Σεράφειο, Κολοκυνθού, Γκράβα, Γουδή).

Στην πλατφόρμα έχει ενσωματωθεί ειδικός μηχανισμός, ώστε να είναι φιλική και προσβάσιμη για όλους και προσαρμοσμένη με τις εκάστοτε οδηγίες και αποφάσεις που προκύπτουν σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του κορωνοϊού COVID – 19.

Συγκεκριμένα, κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet που διαθέτει ο ενδιαφερόμενος, θα μπορεί να επιλέγει το Κολυμβητήριο στο οποίο επιθυμεί να κάνει την άσκηση του, να ενημερώνεται για τη διαδικασία εγγραφής, σε περίπτωση που δεν είναι ήδη εγγεγραμμένο μέλος των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και για τυχόν έγγραφα που απαιτείται να έχει μαζί του για να κάνει χρήση της πισίνας. Επίσης, θα μπορεί να επιλέγει την ημέρα και ώρα που επιθυμεί να κάνει χρήση των υπηρεσιών ή να ακυρώσει την κράτηση του και να την επαναπροσδιορίσει.

Με στόχο μάλιστα τη διαρκή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών του ΟΠΑΝΔΑ, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι πολίτες θα μπορούν να αξιολογούν, επίσης ηλεκτρονικά, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Για όσους δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικά, θα υπάρχει δυνατότητα να κλείνουν  το ραντεβού τους, επικοινωνώντας με τη Γραμματεία του κάθε Κολυμβητηρίου στα τηλέφωνα:

Σεράφειο Κολυμβητήριο: 2103313334

Κολυμβητήριο Κολοκυνθούς: 2105153725 & 726

Κολυμβητήριο Γκράβας: 2102282714 – 2102287506

Κολυμβητήριο Γουδή: 2107771990 – 2107794408

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 06 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
22η ΔΕΒΘ: Η Θεσσαλονίκη στο επίκεντρο του κόσμου του βιβλίου

Από τις 7 έως τις 10 Μαΐου 2026 θα πραγματοποιηθεί η 22η Διεθνής Έκθεση Βιβλίου…

Ρεπορτάζ 06 Μαΐου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Τήνου: Δομή κοινωνικής κατοικίας για στέγαση δημοσίων λειτουργών

Σημαντική χρηματοδότηση ύψους 2,93 εκατ. ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Τήνου για την επανάχρηση του ακινήτου…