Άρθρο Localit 26 Οκτωβρίου, 2020

Νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για ραντεβού στα κολυμβητήρια του Δήμου Αθηναίων

Μέσω της νέας ψηφιακής πλατφόρμας https://rantevou.opanda.gr  θα μπορούν από αύριο Τρίτη 27 Οκτωβρίου, οι κάτοικοι της Αθήνας, να προγραμματίζουν τα ραντεβού τους   στα τέσσερα κολυμβητήρια του Δήμου  της πόλης (Σεράφειο, Κολοκυνθού, Γκράβα, Γουδή).

Στην πλατφόρμα έχει ενσωματωθεί ειδικός μηχανισμός, ώστε να είναι φιλική και προσβάσιμη για όλους και προσαρμοσμένη με τις εκάστοτε οδηγίες και αποφάσεις που προκύπτουν σχετικά με τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης του κορωνοϊού COVID – 19.

Συγκεκριμένα, κάνοντας χρήση των κωδικών taxisnet που διαθέτει ο ενδιαφερόμενος, θα μπορεί να επιλέγει το Κολυμβητήριο στο οποίο επιθυμεί να κάνει την άσκηση του, να ενημερώνεται για τη διαδικασία εγγραφής, σε περίπτωση που δεν είναι ήδη εγγεγραμμένο μέλος των αθλητικών εγκαταστάσεων, καθώς και για τυχόν έγγραφα που απαιτείται να έχει μαζί του για να κάνει χρήση της πισίνας. Επίσης, θα μπορεί να επιλέγει την ημέρα και ώρα που επιθυμεί να κάνει χρήση των υπηρεσιών ή να ακυρώσει την κράτηση του και να την επαναπροσδιορίσει.

Με στόχο μάλιστα τη διαρκή βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών του ΟΠΑΝΔΑ, μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι πολίτες θα μπορούν να αξιολογούν, επίσης ηλεκτρονικά, την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. 

Για όσους δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικά, θα υπάρχει δυνατότητα να κλείνουν  το ραντεβού τους, επικοινωνώντας με τη Γραμματεία του κάθε Κολυμβητηρίου στα τηλέφωνα:

Σεράφειο Κολυμβητήριο: 2103313334

Κολυμβητήριο Κολοκυνθούς: 2105153725 & 726

Κολυμβητήριο Γκράβας: 2102282714 – 2102287506

Κολυμβητήριο Γουδή: 2107771990 – 2107794408

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 09 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Νισύρου: Επίσκεψη Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας – Στο επίκεντρο το νέο λιμάνι και το Γεωπάρκο UNESCO

Τη Νίσυρο επισκέφθηκε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης, στο πλαίσιο των επαφών του στην…

Με μια ματιά 08 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πειραιά: «Ημέρα Ποδηλάτου» για παιδιά

Αθλητική δράση για παιδιά με τίτλο «Ημέρα Ποδηλάτου» διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά, στο πλαίσιο της…

Με μια ματιά 08 Απριλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Β. Τζουμέρκων: Δημιουργική συνεργασία μαθητών και καλλιτεχνών

Στον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων έλαβε χώρα μια ξεχωριστή καλλιτεχνική και εκπαιδευτική δράση που έφερε τη…