Άρθρο Localit 15 Σεπτεμβρίου, 2023

Νέα αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από τον Δήμο Π. Φαλήρου

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των Δημοτών του Παλαιού Φαλήρου στο κάλεσμα ανθρωπιστικής εκστρατείας του Δήμου, για προσφορά σε βασικά είδη πρώτης ανάγκης, για την ενίσχυση των πλημμυροπαθών συμπολιτών μας στη Θεσσαλία.

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου πρόστρεξε άμεσα και ήταν από τους πρώτους στη χώρα, που προστέθηκε ως κρίκος στην μαζική αλυσίδα αλληλεγγύης, συμπαράστασης και στήριξης στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, στους νομούς της Θεσσαλίας, από την πρωτοφανή κακοκαιρία από την οποία επλήγησαν.

Υπό τον συντονισμό του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Μιχαηλίδης, με την συνδρομή υπαλλήλων του Δήμου και την συγκινητική προσφορά εθελοντών, ταξινόμησαν, συσκεύασαν, φόρτωσαν και συνόδευσαν με υπηρεσιακό φορτηγό του Δήμου Π. Φαλήρου, το πρωί της περασμένης Κυριακής (10/9) δέματα με εμφιαλωμένα νερά, τρόφιμα, ρούχα και είδη υγιεινής, τα οποία παραδόθηκαν στη Κοινότητα Φαρκαδόνας

Θα ακολουθήσει άμεσα, ανάλογη αποστολή προς την Θεσσαλία, καθώς ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (13/9) με επιτυχία η δράση συλλογής προσφορών από τους Φαληριώτες, ενώ για το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου o Δήμος Παλαιού Φαλήρου συμμετέχοντας στην παν-Αττική δράση του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ», συγκεντρώνει σχολικά είδη για τους πλημμυροπαθείς μαθητές της Θεσσαλίας στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου (Τερψιχόρης 51 & Αρτέμιδος – είσοδος από Αρτέμιδος από τις 10.00-16.00).

«Το Παλαιό Φάληρο είναι η πόλη της αλληλεγγύης και είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι Φαληριώτες ανταποκρίθηκαν στο χρέος μας να σταθούμε στο πλευρό των πληγέντων συνανθρώπων μας, που βιώνουν τις αρνητικές συνέπειες αυτής της πρωτοφανούς καταστροφής στη Θεσσαλία.

Η κοινωνία του Παλαιού Φαλήρου, για άλλη μια φορά έδειξε με συγκινητικό τρόπο το πρόσωπο της αλληλεγγύης, της ομοψυχίας και της συμπόνοιας στο κάλεσμα μας, αποδεικνύοντας την ευαισθησία και την διάθεση προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, που την διακρίνει», δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε εξέλιξη η ανάπλαση 17 πλατειών & κοινόχρηστων χώρων στον Δήμο Κατερίνης

Έως το τέλος του έτους αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες ανάπλασης  17 πλατειών και κοινόχρηστων…

Ρεπορτάζ 22 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σε τροχιά ψηφιακού μετασχηματισμού ο Δήμος Ερμιονίδας

Την οριστική ένταξη της πράξης με τίτλο: «Προμήθεια λογισμικού για την Ανάπτυξη Εφαρμογών Έξυπνων Πόλεων…

Ρεπορτάζ 22 Μαΐου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
“Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τους Μη Βλέποντες” από τον Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης

«Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τους Μη Βλέποντες», διοργανώνει ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, στο πλαίσιο των δράσεων συμπερίληψης,…