Άρθρο Localit 19 Ιανουαρίου, 2018

Ν. Παππάς για δημοτικούς δημοτικά ραδιόφωνα: Ουδείς πρέπει να ανησυχεί

“Ουδείς πρέπει να ανησυχεί”, είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς σε ό,τι αφορά στους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς.

Συγκεκριμένα  ο κ. Παππάς απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το μέλλον των δημοτικών ραδιοφωνικών σταθμών απάντησε:

“Ουδείς πρέπει να ανησυχεί. Είμαστε στη διαδικασία εκκίνησης της μετάβασης προς το ψηφιακό ραδιόφωνο. Είναι μια διαδικασία η οποία θα έχει ευεργετικά αποτελέσματα και για τον όγκο της ακτινοβολίας και για τη χωρητικότητα των ραδιοφωνικών σταθμών και για την ποιότητα του σήματος την οποία απολαμβάνει ο Έλληνας πολίτης. Η χωρητικότητα θα είναι τεράστια, μιλάμε για γύρω στους 1.300 ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλη την επικράτεια. Συνεπώς, ειδικά οι σταθμοί οι οποίοι έχουν έναν ξεχωριστό κοινωνικό ρόλο, που έχουν πρόγραμμα και δημιουργούν απασχόληση, δεν έχουν να ανησυχούν για τίποτα”.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 30 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Τον ψηφιακό «Πύργο Ελέγχου», τη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα για τους πολίτες της Αθήνας, παρουσίασε σήμερα ο Κ. Μπακογιάννης

Τον ψηφιακό «Πύργο Ελέγχου» του Δήμου Αθηναίων, την ηλεκτρονική πλατφόρμα που καταγράφει τα αιτήματα των…

Ρεπορτάζ 28 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας: Οι ενεργειακές κοινότητες εργαλείο βιώσιμης μετάβασης και αντιμετώπισης της ενεργειακής φτώχειας

Η ανάπτυξη των ενεργειακών κοινοτήτων και ο ρόλος τους στην αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης ήταν…

Ρεπορτάζ 28 Σεπτεμβρίου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δημόσιο: 17.942 μόνιμες προσλήψεις το 2023-Τον Μάρτιο μέσω ΑΣΕΠ ο μεγάλος διαγωνισμός

Στις 17.942 ανέρχονται οι μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο το 2023 που ενέκρινε την Τρίτη 27…