Άρθρο Localit 27 Απριλίου, 2022

Μήνυση για τη δολιοφθορά στη δεξαμενή ύδρευσης στην Κοινότητα Ελεούσας, από το Δήμαρχο Ζίτσας

Σε μήνυση κατά αγνώστων προχώρησε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος, για τη δολιοφθορά που προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στις εγκαταστάσεις της δεξαμενής ύδρευσης στην Ελεούσα με αποτέλεσμα το πρωί της Δευτέρας τμήμα του οικισμού να μείνει για κάποιες ώρες χωρίς νερό.

Όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος, με αφορμή το περιστατικό:«Είμαστε εδώ, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές (αστυνομία, εισαγγελία) να διασφαλίσουμε και να εγγυηθούμε την ασφάλεια των πολιτών. Η προσπάθεια κάποιων να προκαλέσουν πανικό και να ταλαιπωρήσουν τους κατοίκους της Ελεούσας τις ημέρες των εορτών έπεσε στο κενό. Οι υπηρεσίες είναι σε διαρκή επαγρύπνηση και ζητούμε και τη βοήθεια των πολιτών αν γνωρίζουν κάτι να ενημερώσουν έστω και ανώνυμα τους αρμόδιους για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι  της δολιοφθοράς που θεώρησαν ότι μπορούν να βλάψουν τους πολίτες».

Όπως σημειώνει ο Δήμος σχετικά, « οι άγνωστοι δράστες το βράδυ της Κυριακής αφού παραβίασαν την περίφραξη κόβοντας τα πλέγματα, εισήλθαν  στο χώρο της δεξαμενής κατέστρεψαν το ρολόι της ΔΕΗ και τον πίνακα με τις ασφάλειες που τροφοδοτούν τα αντλιοστάσια με αποτέλεσμα τη σταδιακή διακοπή υδροδότησης, για κάποιες ώρες το πρωί της Δευτέρας  τμήματος του οικισμού της Ελεούσας. Η κινητοποίηση των συνεργείων του Τμήματος ύδρευσης του Δήμου Ζίτσας ήταν άμεση και σε συνεργασία με ιδιώτες αποκαταστάθηκε έγκαιρα η ζημιά χωρίς περαιτέρω προβλήματα».

Το πρωί της Τρίτης και αφού είχαν ολοκληρωθεί οι έρευνες και η αυτοψία του χώρου από την Αστυνομία συνεργεία του Δήμου αποκατέστησαν τις ζημιές στην περίφραξη και ασφαλίστηκε εκ νέου ο χώρος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 09 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Άρχισε η διαβούλευση της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το ΠΕΣΔΑ Αττικής

Ξεκίνησε και επίσημα η διαβούλευση για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) για την 3η…

Ρεπορτάζ 08 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ωραιοκάστρου: Έρευνα για τη βελτίωση των παιδικών σταθμών του ΔΟΠΠΑΩ

Με το σύνθημα «Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι» η Διοίκηση του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Πρόνοιας…

Ρεπορτάζ 05 Αυγούστου, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Κοζάνης: Υπογραφή σύμβασης για την αναβάθμιση και συντήρηση υποδομών Κοινότητας Δρεπάνου

Υπεγράφη η σύμβαση για το έργο «Αναβάθμιση και Συντήρηση Υποδομών Κοινότητας Δρεπάνου», από το δήμαρχο…