Άρθρο Localit 29 Νοεμβρίου, 2023

Μήνας αγάπης και προσφοράς στον Πειραιά για τους ωφελούμενους της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά διοργανώνει μια ακόμα δράση αγάπης και προσφοράς, τον μήνα των Χριστουγέννων.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΚΟ.Δ.Ε.Π., καλεί τις Πειραιώτισσες και τους Πειραιώτες να συμμετέχουν ενεργά σε μια ακόμα πρωτοβουλία με έντονο κοινωνικό αποτύπωμα, ενταγμένη στο εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων, αποδεικνύοντας έμπρακτα για ακόμη μια φορά ότι βρίσκεται  σταθερά δίπλα στους πιο ευάλωτους συμπολίτες μας.

Πιο συγκεκριμένα, από 1 έως 29 Δεκεμβρίου, θα πραγματοποιείται καθημερινά συγκέντρωση βασικών διατροφικών αγαθών, τόσο στην αποθήκη της ΚΟ.Δ.Ε.Π. (Ελ. Βενιζέλου 27) 8:00-17:00 όσο και στο Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Πειραιά (πλατεία Κοραή 1, Ισόγειο Δημαρχείου) 8:00-15:00.

Στόχος της πρωτοβουλίας είναι και τα φετινά Χριστούγεννα, να μην μείνει κανένα σπίτι χωρίς τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!

Η προτεινόμενη λίστα των προϊόντων είναι: Λάδι, Αλεύρι, Ζάχαρη, Αλάτι, Κονσέρβες, Όσπρια, Ζυμαρικά, Γάλα εβαπορέ, Δημητριακά, Παξιμάδια, Χυμοί, Μπισκότα.

«Για ακόμα μια εορταστική περίοδο, η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Πειραιά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο, συγκεντρώνοντας  τρόφιμα για τις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας. Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης και θα ήθελα να  καλέσω τους Πειραιώτες να προσφέρουν σε αυτή τη σημαντική κοινωνική δράση με  την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη  που τους διακρίνει. Συγχαρητήρια  στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. γι’ αυτή την πρωτοβουλία, η οποία είμαι βέβαιος πως θα βρει θερμή ανταπόκριση από τον κόσμο», δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μώραλης.

«Και τα εφετινά Χριστούγεννα κανείς δεν θα νιώσει μόνος στον Πειραιά! Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε και τις εφετινές εορτές των Χριστουγέννων μαγικές, για όλες και για όλους ανεξαιρέτως, συγκεντρώνοντας όλα τα απαραίτητα είδη διατροφής για το εορταστικό τραπέζι των πιο ευάλωτων κοινωνικά και οικονομικά συμπολιτών μας. Σας καλώ να προσφέρετε από το υστέρημα της αγάπης σας, στέλνοντας για ακόμη μια φορά μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς από τον Πειραιά σε όλη την Ελλάδα», είπε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π., Γιάννης Βοϊδονικόλας.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επεκτείνεται & ενισχύεται το πρόγραμμα σχολικών γευμάτων με ιδιαίτερη μέριμνα για τις πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας

Στην επέκταση του προγράμματος σχολικών γευμάτων σε επιπλέον 20 δήμους – από τους οποίους οι…

Ρεπορτάζ 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ομάδα Προστασίας Ανηλίκων δημιούργησε ο Δήμος Δυτικής Λέσβου

Ομάδα Προστασίας Ανηλίκων δημιούργησε ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, αποσκοπώντας στην ουσιαστική προστασία των ανηλίκων, στο…

Ρεπορτάζ 22 Φεβρουαρίου, 2024
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Λήμνος: Μαζικές στειρώσεις σε αδέσποτες γάτες το Σαββατοκύριακο 24&25 Φεβρουαρίου

Σε μαζικές στειρώσεις σε αδέσποτες γάτες, προχωρά το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Φεβρουαρίου ο Δήμος…