Άρθρο Localit 02 Φεβρουαρίου, 2018

Μεταβολή του καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Μεταβολή του καιρού αναμένεται από τη νύχτα και από τα βορειοδυτικά σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις νοτιάδες που η έντασή τους στα πελάγη θα φτάνει τα 8 και πιθανόν τα 9 μποφόρ.

Πιο αναλυτικά, αύριο Σάββατο θα επηρεαστούν τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική Στερεά και η δυτική Μακεδονία. Κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι πιθανόν να επηρεαστούν τα δυτικά και βόρεια τμήματα της Θεσσαλίας και η κεντρική Μακεδονία.

Την Κυριακή, αναμένεται να επηρεαστούν μέχρι το απόγευμα τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η δυτική και η κεντρική Στερεά, η δυτική και η βόρεια Πελοπόννησος, η δυτική και η κεντρική Μακεδονία. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου, της δυτικής Μακεδονίας και της δυτικής Στερεάς. Έως το βράδυ της Κυριακής είναι πιθανόν να επηρεαστούν από τα έντονα φαινόμενα η ανατολική Μακεδονία και η Θράκη, ενώ από το μεσημέρι τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ρεπορτάζ 22 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Νέος δημοτικός χώρος για κοινωνικές υπηρεσίες

Ένα νέο δημοτικό κτίριο με κοινωνικό χαρακτήρα αποκτά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στην περιοχή του…

Ρεπορτάζ 20 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Ξεκίνησε το 32ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της χώρας,…

Ρεπορτάζ 14 Ιουλίου, 2026
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νέα παιδική χαρά στην Οινόη από τον Δήμο Μάνδρας-Ειδυλλίας

Μια νέα, σύγχρονη και ασφαλή παιδική χαρά απέκτησε η Οινόη, στο πλαίσιο των παρεμβάσεων του…