Άρθρο Localit 02 Μαΐου, 2025

Μείωση των τροφείων στους δημοτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Νέας Σμύρνης

Τη μείωση κατά 15% στις τιμές των «τροφείων» για το έτος 2025-2026 στους Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της Νέας Σμύρνης αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο. Η πρόταση που έκανε ο δήμαρχος Γιώργος Κουτελάκης έγινε αποδεκτή, με το σκεπτικό ότι η μείωση είναι αποτέλεσμα της σημαντικά βελτιωμένης οικονομικής κατάστασης, στην οποία βρίσκεται ο δήμος μετά τον έλεγχο των δαπανών που επιτεύχθηκε το 2024.

Στόχος της δημοτικής Αρχής είναι να υπάρξει και νέα μείωση την επόμενη χρονιά κι αυτό τόνισε κατά την εισήγησή του ο κ. Κουτελάκης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Στόχος μας είναι να τα μειώσουμε ακόμα 15% του χρόνου, αν τα οικονομικά μας επιτεύγματα εξακολουθήσουν και φέτος, όπως το 2024, να μας το επιτρέπουν. Θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε την θητεία μας με τροφεία που θα κινούνται κάτω από το 50% των τιμών που ίσχυσαν το 2024 τουλάχιστον».

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ετικέτες

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Ενδιαφέρουν 30 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΕΥΑ Λέσβου: Πακέτο έργων ύδρευσης ύψους 2,11 εκ. ευρώ σε όλες τις δημοτικές ενότητες

Σημαντικά έργα ύδρευσης συνολικού προϋπολογισμού 2,11 εκατομμυρίων ευρώ προγραμματίζει η ΔΕΥΑ Λέσβου με στόχο την…

Ενδιαφέρουν 30 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δήμος Πατρέων: Συνάντηση με τον ευρωπαίο επίτροπο Απ. Τζιτζικώστα ζητά ο Κ. Πελετίδης για την υπογειοποίηση της σιδηροδρομικής γραμμής

Ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, με αφορμή τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ που θα…

Ενδιαφέρουν 29 Μαΐου, 2025
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Δωρεάν κουρέματα σε άστεγους και άπορους πολίτες στη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα

Δράσεις για δωρεάν κουρέματα για αστέγους και ευάλωτους πολίτες διοργανώνουν οι  Δήμοι Θεσσαλονίκης  και Καβάλας…